The Amityville Horror: Skræmmende ringe

The Amityville Horror

27/03-07Skræmmende ringe
Trods at det til tider er en meget stilren film, formår The Amityville Horror aldrig at blive mere end en forudsigelig og kedelig gyser.

Historien er klassisk, og bygger over den gamle film af samme navn fra 1979. En familie flytter ind i et gammelt hus, der er perfekt til deres behov.
Alt burde være perfekt, men nej.
Huset bære på en hemmelighed, en blodig historie, og det begynder at sætte spor i familien.

Dette er en meget typisk new age gyser, der er brugt de samme skræmmemetoder som i så mange andre nye gysere.
Intet nyt er tilført, og nok den største grund til at filmen her, ikke hitter er at alt er simpelthen set før. Selvom jeg godt ved at filmen jo bygger på den gamle, havde jeg stadig en følese af, at jeg sad og så "The Shining 2".
Filmene har ufattelig mange ligheder, den skøre far, det creepy hus og den uforstående og bange mor. Dog kan Ryan Reynolds og Jack Nicholson's præstationer ikke på nogen måde sammenlignes, selvom Reynolds på ingen måde er dårlig.

Filmen går måske for hurtigt igang, før vi når at se os om, flyver det omkring ørerne på os med chok-scener. Det starter med en kort karaktéropbygning, og før vi har nået at slå mave efter den, går vi direkte til hovedretterne, og til sidst, en forudsigelig slutning, der måske kunne have været mere vellykket.
Fra start til slut, kører det i samme spor, det er en skam forbiérne sætter ind så tidligt.

Amityvilles eneste sådan særlige lyspunkt, kunne være Reynolds.

Login

Du skal være logget ind på Scope for at skrive indlæg.

Profilnavn
Kodeord
Husk mig

Opret Scope-profil.