Batman: Fantastisk

Batman

03/04-07Fantastisk
Bliver det meget bedre. Tim Burton fanger Batman universet vanvittig godt.

Jeg så første gang denne film da jeg var 3 år gammel, den har haft en meget specielt plads i mit hjerte siden. Batman var min store barndoms helt, og denne film har virkelig været en af grundende.

Michael Keaton er og bliver den bedste Batman til dato, ingen har helt fanget den måde Bruce Wayne skal spilles ud over ham, man kan se på ham at hans forældre blev myrdet da han var lille. En skam at han valgte det fra.

Jack Nicholson leverer en legendarisk Joker, den måde han bliver jokeren på er en alle kan huske, og den stærke scene hos den korupte plastik kirug hvor han første gang ser sit ansigt. Det er noget af det største jeg har set.

En film jeg aldrig kan blive træt af, filmen er en fornøjelse hver gang.

Nu hvor "The dark knight" kommer om et års tid, havde jeg gået og håbet på Jack Nicholson fik rollen som Jokeren igen, det skete så ikke, men da skuespilleren der får rollen vælger at tage afstand fra Jacs måde at spille den på, så kan jeg virkelig ærgere mig. Jack Nicholson er "The Joker". Det at de vælger at fjerne historien om hvor han bliver jokeren gennem syrebadet irriterer mig også grænseløst. Han bliver lisesom mere uhyggelig af at det ikke make-up.

Filmen er kort sagt det bedste der er lavet. Et ægte mesterværk som nu er en legende i min bog

Login

Du skal være logget ind på Scope for at skrive indlæg.

Profilnavn
Kodeord
Husk mig

Opret Scope-profil.