Shrek 2 - org. version: Fjollet og underholdende Shrek

Shrek 2 - org. version

09/04-07Fjollet og underholdende Shrek
'Shrek' (1'eren) var utroligt nyskabende, underholdende og vellykket, og den fik - ikke uforståeligt - roser overalt.
Succes-animationskomedien skulle derfor have en efterfølger, der desværre ikke helt når 1'erens højder. 'Shrek 2' er muligvis ligeså sjov som dens forgænger, men er desværre ikke ligeså alsidig; den har ikke meget andet end det humoristiske at byde på, hvis man vel og mærke sammenligner den med 'Shrek'.

Sammen med de gode humoristiske indslag, der som sagt er en del af, er de karikerede personer endnu engang med til at gøre historien om trolden speciel. I 'Shrek 2' optræder de kendte eventyrfigurer langt mere end i 1'eren, og selvom deres replikker ikke altid er lige sjove, fungerer det.
Af nye personer i historien er det hver at nævne 'den bestøvlede kat' (Antonio Banderas), den onde fe (Jennifer Saunders), Prince Charming (Rupert Everett), kongen (John Cleese) og mange flere. Alle forholdsvis succesfulde tilføjelser til den syrede historie.

Udover det gør Mike Myers og Eddie Murphy begge gode indsatser som henholdsvis Shrek og Donkey. Specielt Eddie Murphys Donkey er underholdende - ligesom den var i forgængeren.

'Shrek 2' er længder fra den fantastiske 'Shrek'. Den har dog alligevel en masse at byde på i form af humoristiske indslag fra de før omtalte, underholdende figurer.
Hvis man har set 1'eren, kan jeg varmt anbefale efterfølgeren til en aften, hvor man bare har lyst til at bliver underholdt - og ikke så meget mere. Men underholdt det er man altså!

Login

Du skal være logget ind på Scope for at skrive indlæg.

Profilnavn
Kodeord
Husk mig

Opret Scope-profil.