Down in the Valley: Overraskende god!

Down in the Valley

21/04-07Overraskende god!
Et spændende og troværdigt kærlighedsdrama med et interessant cast. Down in the valley er ikke alene et drama, men også en thriller - det udvikler den sig ihvertfald til at være hen mod slutningen. Som et drama fungerer den glimrende pga. gode præstationer og troværdige personbeskrivelser. Og som en thriller fungerer den også fint, den er spændende og dramatisk. Det man måske savner lidt, er flere overraskelser i handlingen. Instruktøren vælger nogle forkerte og nemme løsninger hen mod slutningen, og tør ikke helt at gå mod strømmen, og det trækker lidt ned på det samlede billede. Men overall er det en meget vellykket film, som er vedkommende og har lidt på hjertet. Filmen er generelt fri for de værste klicheer.

Norton er blændende i hovedrollen, som starter med at være en charmerende og ordinær fyr, men bag facaden er han en anden person. Han spiller rollen ganske overbevisende, som vi tror fuldt og fast på. Det er noget af det bedste man har set fra Norton de senere år. David Morse er altid god i birollen. Her spiller han en bekymret og streng farmand/politimand, der forbyder sin teendatter at date Harlan (Norton). Han er ganske enkelt fremragende. Men der er flere gode præstationer der er værd at bemærke.
På billedsiden er det en skøn film, og den er flot filmet i et roligt tempo. Jeg kan derfor varmt anbefale filmen - den er slet ikke så ringe endda, men mangler måske lige noget ekstra for at komme længere op i dommen, og må derfor "kun" nøjes med 4 stjerner.

Login

Du skal være logget ind på Scope for at skrive indlæg.

Profilnavn
Kodeord
Husk mig

Opret Scope-profil.