Red-Eye: Værre end flymad

Red-Eye

01/05-07Værre end flymad
Jeg har aldrig gjort mig det store bekendtskab med Wes Craven, og havde egentlig heller ikke intentioner om at gøre mig det. Dog havde hans nye Red Eye en lille feature, der vakte min opmærksomhed, Cillian Murphy havde en hovedrolle. Filmen lød da også interessant, men den 30 årige irer var da den største tiltrækningskraft. Efter hans præstation som "skurk" i Batman Begins beviste han, at han mestre ondskaben perfekt.

Lisa håber på en fredelig flyve-tur til Miami, men det kan hun godt glemme. Hun kommer i snak med den ellers så charmerende Jackson, og det viser sig at de enda skal sidde ved siden af hinanden i flyet. Jackson viser sig dog at være knap så fin i kanterne.

Selvom Cillian Murphy er fantastisk og brandvarm som skræmmende skurk, så redder han ikke Red Eye fra at gå kold. Denne ide fungere ikke halvt så godt som jeg havde forventet, der går ikke særlig lang tid før interessen falder drastisk. Ikke alene er der passager hvor det hele går i stå, men ringe skuespil plager også, dog ikke Murphy. Især Brian Cox, som ellers er en meget talentfuld skuespiller, virker uoplagt og malplaceret. Red Eye er for mig en noget stor skuffelse, der ikke har meget at byde på andet end Murphy.

01/05-07Værre end flymad
Jeg ved ikke, om jeg synes at 'Red Eye' er så ringe, som du giver udtryk for den er, men jeg skal ikke lægge skjul på, at jeg også var skuffet, da jeg i sin tid så filmen. God anmeldelse, i øvrigt - og sjov overskrift ;)

01/05-07Værre end flymad
tak for ordene:-)

Grunden til at jeg skriver så dårligt om den, er netop fordi jeg havde ret høje forventninger, blev også ligesom dig skuffet.

Login

Du skal være logget ind på Scope for at skrive indlæg.

Profilnavn
Kodeord
Husk mig

Opret Scope-profil.