Spider-Man 2: - Nettet strammes -

Spider-Man 2
Film Spider-Man 2
Brugere Din stemme: ElendigDin stemme: JævnDin stemme: MiddelDin stemme: GodDin stemme: FremragendeDin stemme: Mesterværk
Debat
Mere kage til mig :)Michael2t
Spiderman mageløsdeneneste220
ok filmsnoop dogg
Batman go home!BloodyHarry
Oscar fortsættelse....fisken8888
- Nettet strammes -Emil Schultz
sådannda3400
HVAD????pinhead
Indlæg Se alle indlæg (123) Se mere

07/05-07- Nettet strammes -
Efter den første films succes, både hvad anmeldere og salgstal angår, så måtte der jo komme en fortsættelse, og det har vist sig at være en glimrende beslutning, da vi nok engang får serveret et gedigent underholdende og visuelt fremragende actioneventyr.

Der er kort sagt mere af det hele denne gang. Der er skruet op for tempoet, og actiondelen er intet mindre en fantastisk, hvorfor filmen også overgår sin forgænger. Lidt ligesom den første film er det hele måske nok lidt for pænt og lakeret til, at man drages ind i universet for alvor, men det ændrer ikke ved, at der her bydes på noget af det bedste underholdning, der har ramt det store lærred i lang tid.

Plusserne er større her, end de var i den første film. Den er mere medrivende, den er flottere, og så har den husket en vigtig del af universet, som vi manglede lidt i etteren – nemlig humoren. Uden at kamme over formår den at være sjov på de helt rigtige tidspunkter i en historie, der generelt er en tand bedre end sidst.

Maguire og Dunst gør det igen godt i hovedrollerne og håndterer filmens romantiske del overraskende godt, mens Molina ligeledes ses veloplagt som filmens skurk. Og så må J.K. Simmons ikke glemmes i rollen som den hurtigsnakkende avisredaktør Jameson - han har fået flere og bedre replikker denne gang, og det har resulteret i en utrolig morsom præstation.

Raimi har heldigvis lyttet mere til sit indre legebarn denne gang - det er velfortalt, medrivende og vanvittigt underholdende, og ”Spider-Man 2” hører derfor kort og godt til toppen af poppen indenfor tegneseriefilmatiseringer.

08/05-07- Nettet strammes -
Jeg er utrolig enig med dig, Emil, både i din bedømelse af "Spider-Man" 1 og 2. Selv faldt jeg også fuldt ud for sidstnævnte, men 3'eren har jeg stadig til gode.

Tre som sædvanligt glimrende anmeldeser du sender af sted, og det er virkelig opkvikkende at se dig lidt aktiv her på siden igen.

08/05-07- Nettet strammes -
Så absolut enig. Det er sgu dejligt atter at se et par velskrevede anmeldelser fra din side, Emil.

Kunne dog ikke være mere uenig med dig i bedømmelserne af filmene, but that's another story :-)

08/05-07Rasmus..
..Er du ikke altid enig med Emil;o) Gad vide om du ville skrive det, hvis du ikke var:-O

Men fine anmeldelser ja og skrevet i en legende let tone, der gør at de ryger lige ned uden at give forstoppelse. Det er sådan man skriver, hvis man vil nå de fleste, YES SIR og respekt herfra til Emil for det.

08/05-07Tak gutter
Jeg forholder mig ydmyg. Mange tak for rosen - utrolig hvad den slags kan gøre ved ens humør.

08/05-07Tak gutter
Jamen, hvis det kan løfte dit humor Emil, vil jeg da også gerne rose... dit nye billede på din profil, hvor du virkelig ser snild ud ;-)

Login

Du skal være logget ind på Scope for at skrive indlæg.

Profilnavn
Kodeord
Husk mig

Opret Scope-profil.