Pirates of the Caribbean - Den sorte forbandelse: "Dead me...

Pirates of the Caribbean - Den sorte forbandelse

27/05-07"Dead men tell no tales..."
En film baseret på en forlystelse fra Disneyland...? Øh, okay, det lyder søgt. Sådan var min reaktion, da jeg for fire år siden så Troldspejlet, og Jakob Stegelmann fortalte om Pirates of the Caribbean. På det tidspunkt vidste jeg ikke så meget om film, og vidste derfor hverken hvem Jerry Bruckheimer, Johnny Depp eller Orlando Bloom var. Men jeg syntes filmen så rigtig god ud, og besluttede derfor at se den sammen med nogle venner. Filmen blev hurtigt min yndlingsfilm, og jeg snakkede næsten ikke om andet i de følgende tre uger. Når jeg ser den i dag, med noget mere filmkritiske øjne, er det stadig en helt vild god film. Havde jeg skrevet om den på Scope, efter jeg så den første gang for fire år siden, havde jeg helt sikkert givet den seks stjerner. Det er den dog ikke værd, da seks stjerner for mig betyder, at filmen er et mesterværk.

Johnny Depp har siden jeg så den, altid været blandt mine yndlingsskuespillere, hvilket han stadig er. Jeg har set samtlige film produceret af Jerry Bruckheimer, både før og efter denne film. Geoffrey Rush skulle undersøges, og derfor blev der også set en del film med ham i månederne efter.Ja, sådan kunne jeg blive ved.

Når jeg ser den i dag, ser jeg en genial Johnny Depp i hovedrollen, der ganske fortjent blev nomineret til en Oscar for sin rolle i filmen. Jeg ser en umenneskelig smuk Keira Knightley, der også imponerer med sit skuespil. Jeg ser en fortræffelig Geoffrey Rush som filmens skurk. Men jeg ser desværre også en meget underspillende Orlando Bloom. Orlando Bloom har aldrig rigtig været nogen god skuespiller, og er da nok også blevet mest berømt blandt nørder(gennem Ringenes Herre) og teenage-piger(gennem sit udseende).

Effekterne i filmen er enormt gode, og er vel egentlig også en vigtig del af filmen. De skaber den rette blanding af gys, eventyr og underholdning.

Pirates of the Caribbean er en enormt underholdende film, som sådan ikke seks stjerner værd, men den får alligevel den sjette.
Og så er jeg helt sikker på, at vi nok skal komme til at se mere til Jack Sparrow, efter treeren...

Login

Du skal være logget ind på Scope for at skrive indlæg.

Profilnavn
Kodeord
Husk mig

Opret Scope-profil.