Otte helte: Langt Fra Congo

Otte helte
Film Otte helte
Brugere Din stemme: ElendigDin stemme: JævnDin stemme: MiddelDin stemme: GodDin stemme: FremragendeDin stemme: Mesterværk
Debat
Langt Fra CongoThomas Nielsen
Overlegen feel-good Film.Christian.

10/06-07Langt Fra Congo
Spielberg producenten Marshall har ikke instrueret en spillefilm siden han i 1996 lavede den pinlige “Congo”. Før der havde han ellers er par solide og gode film bag sig.

Nu er han så tilbage i instruktørstolen og det med overraskende succes. Succes fordi den banale og egentligt trivielle sødsuppe historie, om 8 hunde der efterlades på Antarktis, der vitterligt har skrevet Disney ud over sig, den magter han at gøre formidabelt underholdende hele vejen.

Særligt hvis man som jeg, holder af hunde er det en fryd at se disse dyrs fantastiske præstationer når de prøver at overleve og skaffe føde (der er blevet brugt en del timer på træningsbanen, det er helt sikkert). Så er det oveni købet faktisk både ret rørende og fint spændende, for hele familien. Det er ikke realistisk, men hvem fanden gider også gå op i det, når man er så godt underholdt.

Teknisk er den også godt lavet. Konventionelt ganske vist, men i den bedste ende, hvor de fremragende smukke billeder af sydpolen vitterligt imponerer. Walker fungerer desuden overraskende godt i hovedrollen som den sympatiske Jerry, der vil tilbage for at redde hundene.

Jeg kan kun sige at som familiefilm er den noget nær fremragende og for mig var den en positiv overraskelse, da jeg frygtede det værste.

Login

Du skal være logget ind på Scope for at skrive indlæg.

Profilnavn
Kodeord
Husk mig

Opret Scope-profil.