Shooter: Ny Rekord For Svagt Plot Og Fejlcasting

Shooter

16/06-07Ny Rekord For Svagt Plot Og Fejlcasting
Hjertet i historien er et planlagt mord på selveste præsidenten i USA. Det viser sig så at være en stor konspiration hvor "No one can be trustet".


Filmens plot er så papirstyndt,
og har så mange løse ender, så man burde få udleveret en GPS ved indgangen. Man sidder simpeltehen tilbage, med så mange uforklarlige hændelser, så det ærligt talt bliver en smule komisk.


Skuespillerne ligger også på niveau med historien. Mark Wahlberg har vist lidt talent i film som "The Departed", men især i hans klart bedste rolle, i "Boogie Nights", som den små naive "pornstar"(som ligger nærmet hans natur), er hans klare højdepunkt i karrieren . Men her i "Shooter" viser han bare, at selv Dolf Lundgren, Van Damme og "Sly" kunne have gjort det mindst ligså godt (hvilket er ret middelmådigt). Men nu til Danny Glover, som virker totalt fejl castet.
Hans præstation er så ringe og utroværdigt, at man krummer tæer. Hver gang han har en dialog, virker det som om at det slips han har på, er strammet til det maksimale, og han egentlig hellere ville være alle andre steder end i denne film.


Shooter starter ret underholdende, men som tingene skrider frem, bliver det mere og mere komisk og ringe. Noget andet er, at hvis alle de løse ender i historien, skulle give bare lidt mening, ville spilletiden nok komme op og runde de 6-8 timer......

Login

Du skal være logget ind på Scope for at skrive indlæg.

Profilnavn
Kodeord
Husk mig

Opret Scope-profil.