Windtalkers: Flot Men Flad Fornøjelse

Windtalkers

24/06-07Flot Men Flad Fornøjelse
Ret så underholdene krigsfilm med mange flotte scener og okay skuespillepræstionsner men desværre dør filmen ud i længden og det er en film man hurtig glemmer igen.

24/06-07Mangelfulde Personportrætter
Igen har du tyvstjålet et helt afsnitsudsagn fra filmhjemmesiden Cinemazone.

24/06-07Mangelfulde Personportrætter
Undskyld det skal ikke ske igen.

24/06-07Tak Rasmus...
...for at have afsløret denne "rhinokort" og hans egentlige hensigt. Jeg beundrer Gotts forsøg på at imødekomme personen på venlig vis, men ved at blive ved med at kopiere fra andre steder afslører han desværre, at det IKKE handler om lysten til at skrive anmeldelser, men blot at irritere folk mest muligt. Men du skal vide, "rhinokort", at vi har haft mange af din slags gennem årene her på Scope, og selvom Scope ikke vælger at fjerne dig (hvad det ikke tyder på da du ikke direkte provokerer nogen), så kan jeg garantere dig for at du vil gå ud i glemslen i og med ingen gider læse noget som helst fra dig, nu hvor du har afsløret dig selv i dit spil. Du kan skrive en million indlæg herinde, det ville ikke nytte noget, ingen gider spilde deres tid på dig, og jeg opfordrer hermed alle til at ignorere tumpen og skrive som de plejer herinde.

24/06-07Emil
Hvis rhinokort - eller Steffen - skulle gøre fremskridt i at skrive anmeldelser så vil skam gerne følge det løbende resultat. Nu har han undskyldt og erkendt sin fejl og det er vel i og for sig i orden.

24/06-07stjæle fra andre sider
Det er sgu da for plat at stjæle hele afsnit fra andre filmsider. Hva er det egentlig du vil rhinokort? Der er sgu da ikke meget anmeldelse i at "copy-paste". Du skriver, at du gerne vil anmelde, men det vil du jo tydeligvis ikke. Hvis du blot vil have en oversigt over film du har set, så vil jeg atter opfordre dig til at bruge "stemme" funktionen. Det andet er da for lamt.

24/06-07stjæle fra andre sider
Må også lige give mit udsagn rhino.

Det er godt nok at du indrømmer fejlen at have pastet noget fra en anden filmside, men anden gang du så gør det er da en tand for plat. Det bliver rimelig svært at tage dig, dine såkaldte anmeldelser og dine undskyldninger seriøst.

Som tidligere sagt: Skriv en anmeldelse man gider at læse eller stem blot på filmen, eller find et helt andet filmsite

24/06-07stjæle fra andre sider
Det er bare enormt belastende, at han poster 100 ligegyldige indlæg om dagen, så man ikke kan se de mange fremragende indlæg fra bla. Emil Shultz,pinhead,Das Gott,Thomas Nielsen,Carcajou eller
mr. slat. Keep up the good work boys, and may the force be with you.

24/06-07stjæle fra andre sider
Undskyld Undskyld Undskyld
Jeg vil gerne undskylde til jer alle fordi jeg var så dum, at tage nogle ord fra en anden side. Jeg har nu rettet min anmeldelse så det er mine egne ord i høre og det bliver det også i fremtiden. Jeg vil også forsøge at skrive noget mere til hver film så det ikke bliver så trivielt at læse. Jeg håber at i vil læse mine anmeldelser i fremtiden og kan godt forstå hvis nogle er blevet lidt sure. Jeg kan godt se at man skal skrive sin egen mening her på siden og det vil jeg nu så forsøge.

Login

Du skal være logget ind på Scope for at skrive indlæg.

Profilnavn
Kodeord
Husk mig

Opret Scope-profil.