Smokin' Aces: Når Joe Carnahan går amok!

Smokin' Aces

27/06-07Når Joe Carnahan går amok!
Joe Carnahans blot anden film i række må siges at være en skuffelse i forhold til den lovende debut han fik med den mesterlige Narc. Her blander Carnahan flere genre sammen, og det er også helt okay, men når handlingen er så rodet og fyldt med huller, så er opgaven altså ikke helt lykkedes efter hensigten. Der er ikke meget handling i filmen, så er man advaret. Tilgengæld er man okay underholdt af denne brutale film, hvor volden ingen grænse har. Og selvom man er ok underholdt, mest ved slutningen (uden at man blæses omkuld), så er den noget sløv med at komme i omdrejninger, og det trækker desværre en hel del ned. Jeg savnede også lidt mere spænding i filmen.

Det bedste ved filmen må være dens flotte stil, og det er Carnahan god til at skabe. Det er en rå stil han kører med, og det passer jo (indtil videre) skide godt til den type film han laver. Kameraarbejdet er også upåklageligt. De mange stjernenavne spiller særdeles godt og det er et glimrende cast man har fået samlet. Den bedste mand må være Ryan Reynolds, men også Garcia, Liotta og de andre gør det udemærket.

Samlet set når filmen desværre ikke over de tre stjerner. Der er for mange ting der ikke fungerer efter hensigten. Så en lille nedtur for Joe Carnahan, men ingen grund til at frygte det værste - han skal nok komme igen. Smokin Aces er bestemt ikke nogen dårlig film, men forvent ikke noget i samme klasse som Narc.

Login

Du skal være logget ind på Scope for at skrive indlæg.

Profilnavn
Kodeord
Husk mig

Opret Scope-profil.