I Spit on Your Grave: Enkel, men skide effektiv!

I Spit on Your Grave

03/07-07Enkel, men skide effektiv!
Konceptet i denne film kunne ikke være mere enkelt og ligefrem. Alligevel lykkes det at skabe en intens og effektiv film, som faktisk underholder og skræmmer på samme tid. Den bygges langsomt op hvor vi introduceres for vores hovedperson, der en dag tager på en hyttetur for at få fred og skrive i ro. Det udvikler sig til et helvede for hende, da fire mænd overfalder hende og voldtager hende på skift. Hun overlever lige, men hun vil hævne sig. Det er en modbydelig film, ingen tvivl om det og den lever godt op til sit rygte, så vær forberedt på hvad som helst. Den er blodig, og der er ingen som skånes. Stemningen er også skræmmende god, og Camille Keaton er meget overbevisende i hovedrollen. Bortset fra en eller to scener, som godt kunne laves bedre og mere prof, så er filmen samlet set overbevisende nok. 4 stjerner her fra. Kan sagtens anbefales! Men altså en simpel simpel film, men der er vel ingen grund til at gøre det sværere end det er!

03/07-07Enkel, men skide effektiv!
Fedt at du roser denne. Troede bestemt ikke at det var Gott smag. 4 stjerner endda. Måske jeg lige skulle gense den.

03/07-07Enkel, men skide effektiv!
hehe min kæreste købte den til ingen penge, så vi så den sammen. Jeg blev positiv overrasket. Den var nemlig ikke hjernedød, men faktisk skræmmende, og fungerer godt med sin enkelthed. Så en god film.

03/07-07Enkel, men skide effektiv!
Jeg fandt den ærligt gabende kedelig og pinlig amatøragtig. Om jeg fatter dens status i visse kredse. Den er både dybt urealistisk og utroværdigt instrueret!

Login

Du skal være logget ind på Scope for at skrive indlæg.

Profilnavn
Kodeord
Husk mig

Opret Scope-profil.