Gladiator: Meget poppet Spartacus...

Gladiator

07/07-07Meget poppet Spartacus...
Jeg blev godt nok lidt skuffet over denne så omtalte Gladiator, synes den minder meget om en meget træt Ridley Scott og en Poppet udgave af Spartacus.

Isør slutningen på Gladiator er så Hollywood agtigt, helten vinder og alting bliver godt...det holder bare ikke helt..æv jeg må ærligt indrømme jeg blev skuffet over denne her overfladiske Sværd&Sandal film...filmen har sine lyspunkter, og den er meget smuk...jeg blev meget skuffet af slutningen....

Ps. Hvilken Gavtyv har sneget sig ind på min profil og givet den 1 stjerne, det er åbenbart 100 årsiden men har først lige opdaget det, nu har jeg rettet det.

Nå sorry for den uintilligente Kritik før, men som sagt nu er det rettet.

hvad gøe man for ikke at blive "Hacket"?? det er sikkert en af mine venner, de kender koden. kan man skifte den ud?

på forhånd tak, Scopees :-)

Seseren

07/07-07NØJ! kedelig!!!
Er du sikker på det er den samme film vi har set?

07/07-07NØJ! kedelig!!!
Nogen gange tror jeg folk skriver disse indlæg bare for provokationens skyld. De finder en god, rost film - og sviner den til. Det er jo ikke ligefrem fordi at argumentationen er særlig avanceret.

07/07-07NØJ! kedelig!!!
Enig. Nogle gange kunne det være rart med lidt mere disciplin fra admins. side, fordi der kommer flere og flere af de her tåbelige indlæg.

08/07-07Tha Code have been changed
jeg undskylder endnu engang-

nå anyways koden skulle være ændret, nu.

08/07-07Re:NØJ! kedelig!!!
Det er jo fair nok at du ikke kan li' den.

Men man kan jo ikke rigtig bruge det til noget. For du uddyber jo på ingen måder hvad det er der ikke holder og hvorfor den ikke er værd at se.

Se så kunne man bruge dit indlæg til noget. Nu står den jo bare som noget, der ligner et barns udsagn og nok også skrevet i provokation eller for at få opmærksomhed selv om du påstår noget andet.

Når man giver absolut bund-karakter til en film de fleste andre giver topkarakter så opfattes det som en provokation når man ikke vil (eller måske kan) uddybe sit synspunkt.

08/07-07Re:NØJ! kedelig!!!
ahh, jeg forstår, hmm men hvad kan jeg forklare?...

Den er lidt kedelig, nok fordi det ikk lige er min genre, og russel crowe og Joaquen Phoenix er virkelig irriterende , jeg bryder mig ikke om deres personer, de russell er totalt overdrevet hetle agtig og joaqin er bare ikke lige til den rolle

08/07-07Re:NØJ! kedelig!!!
Der fik du sgu mig overbevist...... Det ér jo en møg film, og efter du har foklaret hvorfor du giver den 1/6, står alting pludselig i et helt klarere lys:-)

09/07-07Re:NØJ! kedelig!!!
Hehe, måske var jeg lidt for Destruktiv!... efter at gå i kødet på gladiator uden en synderlig forklaring :) men min bruger er ny, så jeg ville så gerne have en masse indlæg med film jeg havde set :-)

Venlig Hilsen

Ernie!

09/07-07Re:NØJ! kedelig!!!
Ja sådan er der desværre flere og flere nye brugere der har det efterhånden.:-(
Der handler film indlæggende ikke om kvalitet men desværre om kvantitet.

14/07-07Re:NØJ! kedelig!!!
Jeg synes ik så meget i skal tænke på alt det der, jeg synes mere man skal tnke på hvad det egentlig er filmens budskab er:-)

22/08-07Re:NØJ! kedelig!!!
hvad har det med den her snak at gøre?

Login

Du skal være logget ind på Scope for at skrive indlæg.

Profilnavn
Kodeord
Husk mig

Opret Scope-profil.