After the Sunset: Krydstogt-reklame

After the Sunset

31/07-07Krydstogt-reklame
Gad vide, hvor meget Bahamas' turistråd og Seven Seas Cruises har betalt for denne film? Den er i hvert fald én lang reklame for caribiske ferieoplevelser. Der er sågar indlagt sekvenser med flere forskellige fritidsaktiviteter, som ikke har noget logisk formål i filmen. Til gengæld løber Salma Hayek hele tiden halvnøgen rundt i reklamen.

Den såkaldte film handler om et juveltyvepar - Hayek og Pierce Brosnan - som egentlig har trukket sig tilbage, men bliver trukket ind i et sidste kup af en stædig FBI-agent (Woody Harrelson) og den lokale mafiaboss (Don Cheadle). Det handler om en megadiamant, som tilfældigvis befinder sig på et Seven Seas-skib.

Det kommer der da nogle meget festlige kupsekvenser ud af, men bortset fra det er "After the Sunset" fyldt med alt for meget pseudo-livsfilosofi. Meget af det bliver leveret af Hayek, som ikke er nogen god skuespiller (i hvert fald ikke på engelsk). Faktisk er Harrelson ene om at fungere ordentligt, for Brosnan er ca. lige så flad, som han var som Bond.

Manuskriptet er hullet, fyldt med dårlige replikker, utroværdige karakterer og ligegyldige turist-svinkeærinder. En anelse cool kupfilm-stemning er der dog. Og masser af pæne billeder fra Bahamas.

Login

Du skal være logget ind på Scope for at skrive indlæg.

Profilnavn
Kodeord
Husk mig

Opret Scope-profil.