Fredag den 13., nr. 3: Essensen Af Horror....Not!

Fredag den 13., nr. 3

01/08-07Essensen Af Horror....Not!
Samlebåndsslasher-franchisen forsætter når morderen Jason (Brooker) atter er på spil i denne tredje omgang af ”Friday The 13th”. Selvfølgelig er der også denne gang massere af villige ofre, i form af unge mennesker på atter en lejr, hvor de atter kan lægge krop til hans meritter.

Er man fan af serien, så forsættes der i samme spor som forrige film (blot værre om muligt?), og så skal man såmænd nok finde underholdning også denne gang.

Kan man blot glemme alt om logik, en handling eller det at kunne lave film for den sags skyld, så glider lortet såmænd nok også ned. For lort det er det.

Det er knusende dårligt lavet, med rædsomt skuespil (Kimmell i hovedrollen ser måske nok sød ud, men spille skuespil kan hun altså ikke) og ultralav underholdningsværdi.

Eneste lyspunkt er sgu de mange ufrivillige grin filmen giver. Ellers er det bare, Jason slår en ihjel og videre til den næste og så videre og så videre, uden nogen former for variation eller blot de mindste forsøg på at finde på noget overraskende.

Slutningen skal dog fremhæves (uden spoilers), da den er noget af det platteste jeg har set, og jeg har ellers set en del.

Filmen blev vist i 3D i ganske få, udvalgte biografer i sin tid og det har sikkert hjulpet en smule på resultatet (men næppe meget), da den oprindeligt er tænkt sådan.

Efterfølges af “Friday The 13Th: The Final Chapter”.

04/08-07Essensen Af Horror....Not!
Utroligt at du får dig slæbt igennem alle de Friday the 13 film, idet hver og en (på nær den første) "får kniven" om man må sige... Der skal da lidt af en filmelsker til for ufortrødent at fortsætte med en filmserie, som man i den grad mener er noget lort ;-)

05/08-07Essensen Af Horror....Not!
Svaret på det er mere, at mange af disse så jeg i biografen i sin tid, som ganske ung, da en af mine gode venner fra dengang elskede den slags shit, og jeg så som man indimellem gør for venners skyld, tog med ind og se dem. Mange år senere (og for en del år siden) genså jeg en del af dem på vhs af ren nysgerrighed og indimellem faktisk stadig for samme vens skyld, der stadig elskede den slags shit.

Og så kan jeg jo indrømme, at af en eller anden underlig grund, der morer det mig ofte at se enkelte røvdårlige film. Spørg mig ikke hvad det skyldes, for jeg aner det ikke!

Mine bemærkninger til dem er i øvrigt ret gamle, må jeg ærligt tilstå, men jeg tror næppe de er blevet bedre. Jeg har rettet lidt i dem, men ikke meget.

Håber mit svar kan fjerne lidt undren.

Fik forresten set Feast og den faldt også i min "trashy" smag:o)

05/08-07Essensen Af Horror....Not!
Hvis man aldrig ser nogen dårlige film, glemmer man, hvad det er, som gør de gode film gode. :-)

05/08-07Essensen Af Horror....Not!
Min pointe var nu heller ikke, at man skal holde sig fra dårlige film... nærmere, at Thomas er/var en vedholdende filmfreak, når han har pløjet sig igennem så mange film i en serie, som han ikke ligefrem ser ud til at elske.

Men jeg forstår dig helt og holdent Thomas. Jeg kan ofte også sætte en film på, som jeg på forhånd ved ligger på 1-2 stjerner, fordi den på en eller anden måde bare underholder alligevel.

05/08-07Essensen Af Horror....Not!
Ja en dårlig film kan jo sætte de gode i perspektiv, det ved jeg. Men det er nu mere end det, som Slat også er inde på. Vidste i øvrigt Slat, at du ville være helt med her, da du før også har snakket om at du, som jeg, kan føle dig underholdt at sådanne film.

Selvfølgelig er der en grænse og derfor er der et par af disse "Friday..." film, jeg aldrig har fået set:o)

Login

Du skal være logget ind på Scope for at skrive indlæg.

Profilnavn
Kodeord
Husk mig

Opret Scope-profil.