The Deer Hunter: One Shot

The Deer Hunter

26/08-07One Shot
Mike, Nick og Steven arbejder på en stålfabrik i sovebyen Clairton tæt ved Pennsylvania. Steven skal giftes med den katolske pige Angela, og bagefter bliver vennerne kaldt til Vietnam.

-Spoilers-
Der bliver holdt et stort bryllup og i samme lejlighed også afskeds fest. inden vennerne tager til Vietnam skal de en sidste gang op i bjergene gor at gå på jagt.
angsten sniger sig frem...og det går nu først op for dem hvad det er de skal. da de ankommer til Vietnam bliver vennerne fanget af Vietnamesere som tvinger dem til at spille Russisk-roulette for underholdningens skyld. det lykkedes dem at slippe væk derfra. Steven ender på Hospitalet, og Mike og Nick ender i hver sin ende af Saigon. da Michael absenteres hjem fra Vietnam til Clairton, er han en forandret mand. han siger ikke meget, og er psykisk smadret. han får trøst af Nicks kæreste, Linda (Meryl Streep). Mike beslutter sig for at Hente Steven hjem fra Hospitalet. for bagefter at tage turen til Saigon for at prøve at redde Nick ud af det lort han står i.

som ingen anden krigsfilm fortæller og beskriver Deer Hunter om krigens rædsler på ALLE kanter.
da Mike finder Nick i roulette miljøet i Saigon, læg da mærke til Nicks fortabte og glædeløse ansigts udtryk. det mener jeg er et af filmens absolutte højdepunkter. ikke at det på nogen måde er godt, det er da aldeles tragisk. men det er så genialt gennemført netop den scene. At Scinimo bruger lang tid på at beskrive Hovedpersonerne er en vigtig ting når de kommer til Vietnam, så man RIGTIG kan føle med dem. i forhold til mange andre krigsfilm hvor første scene er fx. Omaha Beach eller andet krigsted.
på sin helt egen måde beskriver The Deer Hunter overdådigt gennnemført udført om Vietnams Rædsler. Skuespillet er bare Suverænt. især Christopher Walken har virkeligt imponeret mig som Nick. DeNiro, Streep, Walken og Savage spiller sig lige hen til en Oscar for absolut bedste skuespils præstationer, muligvis nogensinde.

One Shot, One Kill.
Two Shots, Is For Pussys.

- Mike/Robert DenNiro
The Deer Hunter

Login

Du skal være logget ind på Scope for at skrive indlæg.

Profilnavn
Kodeord
Husk mig

Opret Scope-profil.