Ringenes Herre - Kongen vender tilbage: Overvurderet....

Ringenes Herre - Kongen vender tilbage

01/09-07Overvurderet....
Sidste Nyeste "Ringenes Herrer" Film, Muligvis den bedste af dem alle. Utrolig Smukt Filmet af Jackson og Co. Ringenes Herrer der fulgt lever op til alt rosen.

Jeg er dog modstander af at film som Star Wars og Ringenes Herrer ligger øverst på Scopes Topfilms liste (Ikke at de ikke er gode, de er da uden tvivl nogle af de flotteste film i verden).

Ringenes Herrer og Star Wars, er mesterværker (THATS A FACT) men at de præger de 10 første pladser......lad de andre film komme til, og så sæt Lord OF Rings på måske 50 plads...?

Det tænker jeg bare tit når jeg ser topfilms listen...

02/09-07Overvurderet....
Sjovt: Jeg har det sådan at der ER Star Wars og LOTR og så er der alle de andre på de sekundære pladser. Ikke at de ikke kan være fantastiske film - bare ikke så gode som de to.

02/09-07Overvurderet....
Der er vel (forhåbentligt) et relevant system bag Scopes top-liste, hvorfor jeg ikke tror at sitets overhoveder går ind og manipulerer med de faktiske resultater. Desuden skal storværker som "The Return of the King" efter min mening på ingen måde forbigås, fordi der er mange, der kan lide dem. Hvis de virkelig ligger i den absolutte filmiske top, hvorfor så degradere dem til en ringere placering pga. et hysterisk publikum, der - som du også nævner Ernie - fuldt fortjent skamroser værkerne for den mesterlighed, de nu engang besidder? Kort sagt, ville det i mine øjne være direkte absurd at fratage "Ringenes Herre"-filmene, de placeringer, de bestemt ikke kun har erobret gennem populistiske fremgangsmåder, men derimod regulære filmiske kvaliteter!

03/09-07Overvurderet....
Tjooo, RFriis. Du har vel egentligt ret, jeg er bare skuffet over at film som LOTR dominere de 3 første pladser, jeg kan godt se hvad du mener, men på den anden side er det lidt træls nogle gange. Så må vi vel bare håbe der kommer en film der er bedre end LOTR :-)

den havde fået 6 stjerner, hvis det ikke var fordi det var en filmatisering af en bog.

14/10-09Ikke overvurderet
Det er filmen som skal vurderes og ikke dens baggrund (her en bog). Hvis filmen er 6 stjerner værd så skal den da have 6 stjerner. Jeg kan slet ikke følge din argumentation.

01/12-12 Ret Overvurderet....
Uanset dens baggrund, så er den overvurderet, ifølge min og tilsyneladende... Sletsletslet's mening?
Og ja, det er rigtigt at filmen ikke skal bedømmes på baggrunden, men helt ærligt, så er den heller ikke særlig fantastisk, ifølge min mening.

Men Star wars er nok én af verdens bedste film, og den fortjener en høj rang på top-listen.

01/12-12

Login

Du skal være logget ind på Scope for at skrive indlæg.

Profilnavn
Kodeord
Husk mig

Opret Scope-profil.