Ondskabens hotel: "Heerre´s Johhny!"

Ondskabens hotel

01/09-07"Heerre´s Johhny!"
Ja...Hvad er det uhyggeligste på film nogensinde, er det når Jigsaw jager nogle B-Skuespillere i Saw? eller er det i Saw 2? Saw 3? Jason Vs. Freddy?? Her er den anerkendte gyser forfatter, Stephen King´s, bud på ægte skræk på film. Wendy (Shelley Duvall), Jack (Jack Nicholson) og Danny (Danny Lloyd) melder sig til at passe det isolerede hotel "Overlook" som ligger højt oppe i bjergene. Der er bare et problem, der løber rygter om at Hotellet er lettere "Hjemsøgt" da den tidligere Vicevært myrdede SIN famillie og bagefter begik selvmord.

Jack Bliver mere og mere sindsyg og begynder at kunne tale med tidligere beboere og blandt andet Grady, ham der myrdede sin famillie. Jack bliver langsomt drevet til at udslette sin EGEN famillie...

Den største Rædsel på film: Hvad Hvis personen der skulle elske og beskytte dig, prøvede at myrde dig...hvad hvis...Kings Berømte Roman "The Shining" Brilliant Filmatiseret af Mester Instruktøren Stanley Kubrick, som før har stået bag mesterværker som "A Clockwork Orange" og "Dr. Strangelove"

Kriblende psykologisk Gyser/Thriller med en oscar værdig præstation af Jack Nicholson (Gøgereden, As Good As It Gets, Rundt Om Schmidt.) med flere gode "Kubrick Moments" som kan minde lidt om fx. steder i A Clockwork Orange brænder denne brilliante filmatiseringen sig ind på din nethinde...Heeere´s Johhny
-Jack Nicholson, The Shining.

Den bedste gyser vi har set på det hvide lærred, og hvem anden end Kubrick kan styre sådan et show (Dog Kubricks Gyser-Debut)
Og Selvfølgelig har vi Forlæg af Stephen King. -"The Shining" Helt klart en af mine "All Time Favourites".


Uforglemmeligt Mesterværk, der for alvor giver Kubrick pladsen som "En af Verdens Bedste Instruktører". King og Kubrick er Geniale, las os få lidt mere fra deres side, dog ærveligt at Hr. Kubrick er død. Desuden er der jo rygter om at King var utilfreds med Kubricks ellers så Fantastiske Filmatisering, eftersom vi nok ikke får mere fra deres side, skal jeg ihvertfald få set Stephen Kings andre film.

02/09-07"Heerre´s Johhny!"
Er helt igennem enig i din vurdering af filmen, og jeg ser faktisk selv "the shining" som én af mine all-time-favorites..!

Dog faldt jeg over sætningen:
"King og Kubrick er Geniale, las os få lidt mere fra deres side!"
Dette bliver nok rimeligt svært, for det første var King ikke synderligt glad for Kubricks fortolkning af historien, hvilket resulterede i, at King selv filmatiserede sin egen udgave senere. Og for det andet, så har vi da vist nok begravet hr. Kubrick for næsten 10 år siden, may he rest in peace.
He was the man...!

03/09-07"Heerre´s Johhny!"
Åhh...gud, af ren sorg. glemte jeg at vores alle så elskede Kubrick ligger i graven, ja, May He Rest In Peace, Amen. og ja, Stephen king var skuffet over Kubricks filmatisering, fuldstændig uforståelig....

jep du har ret, der glemte jeg lige nogle detaljer :-) det retter jeg lige hurtigst muligt

Login

Du skal være logget ind på Scope for at skrive indlæg.

Profilnavn
Kodeord
Husk mig

Opret Scope-profil.