Vestens hårde halse: bullshit

Vestens hårde halse

11/09-07bullshit
kender du det, at du ser en film og så bagefter fortryder at du spildte tid på den??? så prøv og brug 3 timer på en langtrukken intetsigende film som det her gang pis er. Og hvis du regner med at se nogle intense og nervepirrende skuddueller går du helt gal i byen med denne mislykkedes westernfilm.

21/03-10bullshit
undskyld men ved du overhovedet hvad du snakker om? dette er muligvis den mest betydnings fulde western for filmmediet. tror det er vigtig du tager i betragting hvilken tid den blev lavet i, og hvilken historie den har båret med sig.

29/05-10bullshit - hvad snakker du om!!
Dette er faktisk mit første indlæg her på scope - men din anmeldelse provokerede mig i så høj grad at jeg bliver nødt til at skrive et svar. Sergio Leone har med denne film skabt den eneste western som efter min overbevisning overgår den gode, den onde og den grusomme. Når du skriver at den er så langtrukken at du var ved at falde i søvn, så viser det for mig bare at du ikke har fattet en skid af den film. Jeg giver dig ret i at hvis handling (læs: fremadskridende handling) er alt hvad man går op i, ja så kan man selvfølgelig påstå at den er langtrukken. Men det er JO NETOP DET som Sergio Leone kan som få: at lave en lang scene, hvor der ikke sker det helt store, men som man alligevel nyder hvert sekund af! Scenen hvor de venter på toget er sku filmkunst når det er bedst (der er så mange små detaljer i den scene så man tror det er løgn) - Ja det er hele filmen! Jeg er oprigtig rystet over at du ikke kan se det.

10/09-10bullshit
Det er et forfærdeligt indlæg, du er kommet med her. Har du overhovedet forstand på film. Du aner jo ikke hvad kvalitet er. Du syntes garenteret at film som Scary Movie og Zoolander er stor kunst. Du kan ikke komme meget højere op af rangstien, når man snakker om mesterværker i filmhistorien igennem tiden. Det her er Leones mestersykke og Ennio Morricones score er eminent. Jeg er så chokeret over at du overhovedet tror at du kan tillade dig at skrive anmeldeser herinde. Du har jo ikke forstand på en skid. Skrid hjem og se noget Scary Movie og lad os andre se hvad der virkelig er kvalitet.

11/09-10bullshit
Slap nu af.

Hvis manden ikke kan lide filmen, så er den jo ikke længere.

Hvis vi andre derimod synes, at denne film er en sand western klassiker, så mener det vi jo stadig det. Ovenstående ændrer da i hvert fald intet ved min opfattelse.

Jeg vil så medgive, at Leones film kan være langtrukne i visse sekvenser. Lad os dog bare indrømme det. Ganske som den indledende scene i "The Good, the Bad, and the Ugly", hvor de fire dusørjægere bruger lange minutter på - uden at vi ved det - at gå hen til den saloon, hvor Tuco åbenbart er, hvorefter hele klimakset er slut på få sekunder off-screen. På samme vis er togscenen i begyndelsen i af denne film også ganske lang. Vi skal endda se, hvordan Jack Elam skal puste fluen væk og lignende. Men det opbygger den efterfølgende stemning, og intet er sejere, end når Jack Elam bemærker sig, at de med tre heste åbenbart har en for lidt, hvorefter Charles Bronson fastslår, at de har to for mange og derpå prompte skyder sine tre modstandere. Klassisk scene. Og det vil den altid være for mig, uanset hvad andre siger.

11/09-10bullshit
syg troll

Login

Du skal være logget ind på Scope for at skrive indlæg.

Profilnavn
Kodeord
Husk mig

Opret Scope-profil.