En nævefuld dollars: En nævefuld spaghetti

En nævefuld dollars
Film En nævefuld dollars
Brugere Din stemme: ElendigDin stemme: JævnDin stemme: MiddelDin stemme: GodDin stemme: FremragendeDin stemme: Mesterværk
Debat
En nævefuld spaghettiSletsletslet
Blødkogt spaghettiRasmusFL

15/09-07En nævefuld spaghetti
Rasmus: Meget enig i din anmeldelse.

I "En Nævefuld Dollars" er der slet ikke den samme gnist som i Sergio Leones Gennembrud "Once Upon A Time In The West". Det er som om denne film bare er...en værre B-film.

Spaghettien er ikke kogt hårdt nok.

Sergio Leones fejl skud. Men alligevel en interresant og nyskabende oplevelse...

15/09-07The Good...
Jeg mener også at "A Fistful of Dollars" må siges at være, hvis ikke den dårligste, men så en af de dårligste Leone film der er lavet.

Men på trods af det synes jeg, at det er en okay film, da Clint'en altid trækker den op. Og så har jeg set langt være 'dårlige' B-film som Bubba Ho-Tep. Den er virkelig dårlig!

Og til sidst så vil "The Good, the Bad and the Ugly" altid stå som den bedste western og Leone-film i min bog, men "Once Upon a Time in the West" er nu også god.

15/09-07En nævefuld spaghetti
Once var ikke Leone's gennembrud, det var denne her godt nok og med rette!!! Hans bedste film er dog, både ifølge mig, mange fans og diverse kritikere "The Good, The Bad...", som er et mesterværk af rang!!! Once er fucking fantastisk, men ikke helt i samme klasse som "The Good...", hvor Leone får det hele til at stemme. Once bliver en anelse for højttravende og leflen efter at hylde de store i genren.

Login

Du skal være logget ind på Scope for at skrive indlæg.

Profilnavn
Kodeord
Husk mig

Opret Scope-profil.