Eastern Promises: Cronenbergs trademark

Eastern Promises

06/10-07Cronenbergs trademark
Med tidligere film som den legendariske "Fluen"og "Spider" er David Cronenbergs film kun blevet bedre og bedre. Og for 2 år siden lavdede han så sin foreløbigt bedste film med "A History of violence". Så det var egentlig med rimeligt store forventninger jeg placerede mig i biograf stolen.

Langt hen af vejen lever den op til forventningerne, men indtil videre kan det "kun" blive til 5 stjerner. Igen er det ½ danske Viggo Mortensen som indtager hovedrollen og han gør det rigtig godt som cool gangster. Den underspillede rolle passer perfekt til filmens langsomme tempo. Ind imellem bliver det så supleret med Cronenbergs rå beskrivelse af volden, og det er vel nærmest blevet et trademark for ham, og tag fx. bare den meget omtalte badeanstalt kampscene, det er så realistisk som aldrig tidligere set på film, og det er bestemt ikke for sarte sjæle.

Selvom det er en rigtig god film, som måske bliver bedre anden gang man ser den, sidder jeg alligevel tilbage med indtrykket af, at der mangler et eller andet. Lidt bedre slutning eller måske bare mere kød på historien generelt.

Login

Du skal være logget ind på Scope for at skrive indlæg.

Profilnavn
Kodeord
Husk mig

Opret Scope-profil.