Ratatouille (org. version): Et animeret mesterværk!

Ratatouille (org. version)

11/10-07Et animeret mesterværk!
Der har på det seneste været en syndflod af animerede tegnefilm, den ene mere naiv og dum end den anden, men engang imellem lykkes det for filmskaberne, at lave noget yderst exeptionelt - for eksempel Ratatouille!

Det har altid været Pixar der har været de bedste, og sådan er det stadig. Det eneste tidspunkt, hvor studiet har været bare tæt på konkurrence, var da DreamWorks udgav Shrek, men siden da er DreamWorks nærmest sunket til bunds, og har kun imponeret synderligt to gange siden, med Shrek 2 og Over hækken.

Tager man Pixar, toppede de med Find Nemo, der var nogget nær én af de bedste film, jeg længe har set. Den var i hvert fald et mesterværk inden for sin genre. Ratatouille vipper ikke Nemo af førstepladsen, men det er fandeme tæt på!

Filmen er smukt animeret, og historien er genial, morsom og original! Stemmerne er fantastiske(jeg har dog kun set den engelske udgave), og i det hele taget rammer filmen bare plet. Brad Bird viser med filmen, at han ikke kun kan imponere med De Utrolige, og jeg er sikker på, at vi ikke har set det sidste til ham, og hans arbejde hos Pixar...

Til sidst må jeg bare konkludere, at Ratatouille er et mageløst mesterværk, som jeg faktisk kunne få lyst til at se flere gange i biografen!

Login

Du skal være logget ind på Scope for at skrive indlæg.

Profilnavn
Kodeord
Husk mig

Opret Scope-profil.