Terminator: Menneskejagt

Terminator
Film Terminator
Brugere Din stemme: ElendigDin stemme: JævnDin stemme: MiddelDin stemme: GodDin stemme: FremragendeDin stemme: Mesterværk
Debat
God filmdeneneste220
It'll Never Be Backpinhead
Gudefilm!Søren Rosendal
MenneskejagtSletsletslet
God Historiechampion1
koldt blod vil flyde....fisken8888
udødelig klassiker...!Anonym
bæ filmmacrel
Indlæg Se alle indlæg (32) Se mere

17/10-07Menneskejagt
(Spoilers Forude)

Terminator, i bedste Science-Fiction stil.

Sarah Connor bliver brutalt myrdet i sin lejlighed, skudt fem gange i maven.

Sarah Ann Connor bliver just ligeså dyrisk myrdet med samtlige skud i maven af samme kaliber som ovenstående mord.

bofælle til Sarah Connor bliver brutalt myrdet sammen med kæresten.

Sarah Connor ser alt det her i fjernsynet i disco-baren TechoNoir og frygter at hun er den næste Sarah Connor i rækken, det er hendes bofælle der blev myrdet i Sarah´s lejlighed sammen med hendes kæreste sandsygenligt vis i jagten på Sarah.

Få minutter senere kommer en stor muskuløs og svedende fyr hen til Sarah og trækker en en stor pistol frem fra jakke lommen og skal til at gøre det af en gang for alle med Sarah Connor. Mystisk mand iført en laset sort jakke skyder den muskuløse fyr 10 gange i maven med at afsavet haglgevær men den sære fyr rejser sig op igen, og Sarah Connor i selskab med rednings manden stikker af i en stjålen bil med den sindsyge fyr i hælene.

Det viser sig at redningsmanden hedder Reese og at fyren der er efter Sarah Connor åbenbart er en Terminator sendt fra fremtiden til at dræbe Sarah Connor. Alt dette forekommer meget sært og uvirkeligt for Sarah Connor...og Reese fortæller historien færdig.

Terminator som på mange punkter godt kan minde lidt om Ridley Scotts Science-Fiction klassiker Blade Runner er fuldstændigt nådeløst spændende og gennemført lavet af James Cameron (Titanic).

Uden nogle visuelt imponerende Special-Effects i forhold til år 2007 ihvertfald og Terminator utroligt banebrydende og charmerende, Arnold Shwarzenegger er perfekt valgt som muskuløs Cyborg.
Fabelagtig 80´er Kitsch!

En film der helt klart har en særglig plads i mit Science-Fiction elskende hjerte!...

Login

Du skal være logget ind på Scope for at skrive indlæg.

Profilnavn
Kodeord
Husk mig

Opret Scope-profil.