Them: Europæisk klasse!

Them

21/10-07Europæisk klasse!
Når amerikanerne ikke længere kan lave ordentlige gyserfilm (griner), ja så kan europæerne. Ils, som også findes under titlen Them er noget så sjældent som en uhyggelig gyserfilm, der virkelig skræmmer og skræmmer. Og så er vi heldigvis frie for ynkelig splatter, store mængder af blod og den slags, som præger mange amerikanske gyserfilm. Sidder man og savner en psykologisk spændende og effektiv gyser, så er Them et hæderligt bud.

22/10-07Europæisk klasse!
God anmeldelse Gott, og helt enig i denne films høje klasse. Jeg er dog nok ikke helt så fjensk overfor splatterbølgen som du ;-) Jeg er dog enig i, at det ikke havde passet ind i denne film, fordi den bruge sin store realisme til at skræmme med. Og skræmme det kan den. Nok den mest uhyggelig film jeg har set i år...

Glæder mig, at du også kan se det fede i denne type film.

22/10-07Europæisk klasse!
Takker, Slat.

Ja, jeg er desværre træt af splatter, der kommer oftere og oftere i denne genre. Jeg er ærligt mere til gyset i stil med Them. Længe siden jeg sådan blev skræmt og på samme tid underholdt. Den kunne jeg godt se flere gange, og mer' af den slags, tak.

Login

Du skal være logget ind på Scope for at skrive indlæg.

Profilnavn
Kodeord
Husk mig

Opret Scope-profil.