De Fortabte sjæles ø: Dansk eventyr

De Fortabte sjæles ø

28/10-07Dansk eventyr
Jeg har lige set denne pragtfulde film på DVD. Det er helt utroligt hvad dansk film har formået at få frem i denne film.

Det er for en gangs skyld en dansk film, der tør prøve at satse på noget nyt. Jeg ved godt det er urimeligt at sammenligne den med andre danske familiefilm, da der ikke er nogen tilsvarende film fra DK endnu, men så er det da godt at der findes flere film i genren uden for DK. Man kan vel næppe undgå at nævne Harry Potter som jo er en af de helt store eventyr film, som er vældig populær for tiden.

Jeg synes det er en fantastisk film, der har en godt sammenbrygget historie og imponerende specieleffects. Disse ting sammenfattet med gode præstationer at specielt de unge skuespillere gør denne film til en af de bedste som jeg har set længe. Jeg vil virkelig anbefale alle at se denne film. Jeg ved godt at hvis man sammenligner den direkte med Harry Potter så har den sikkert mangler og fejl, men ser man det ud fra hvilket budget og det fact at det er første gang dansk film prøver at lave en rigtig eventyr film. Jeg håber helt klart der kommer flere og at de vil kunne gøre sig gældende i udlandet også, da jeg virkelig synes der er noget at bygge videre på.

Filmen er helt klart vær at bruge en lørdagaften sammen med familien til en rigtig gang lørdagshygge.

Login

Du skal være logget ind på Scope for at skrive indlæg.

Profilnavn
Kodeord
Husk mig

Opret Scope-profil.