The Ladykillers: One Of These Little Pieces Of Cinema That...

The Ladykillers

05/11-07One Of These Little Pieces Of Cinema That I'm Particular Proud Of
Følgende overskrift kunne lige så godt være kommet ud af munden på Tom Hanks galtte sydstats-forbryder mund i denne film.

The Ladykillers er vel nok Coen brødrenes mest "tilgængelige" film, da den ikke befinder sig i samme poetiske (og lettere kedelige) dimension som Coen-brødrenes andre film.

En bande forbrydere, ledet af Tom Hanks lejer sig ind hos en gammel, sort, religiøs kvinde under påskud af at de er musikere, de nye lejere virker flinke nok, men i virkeligheden planlægger de et storstilet kup på et lokalt kasino, men desværre lugter den gamle kone lunten og nu må forbrydrene sande at de endelig har mødt deres ligemand!

The Ladykillers er generelt en charmerende og sjov lille krimikomedie, der lever højt på Coens brødrene sorte dialoger samt deres usædvanlige visuelle stil.

Tom Hanks er overspillende herlig som den nervøst fnisende og excentriske bandeleder, men også J.K. Simmons, Marlon Wayans og specielt Tzi Ma som den tavse kinesiske eks-general får gjort deres figurer sjove omend karikerede.

Desværre mangler filmen et snert af originalitet, og det gør så desværre at det blot bliver en lidt over standard komedie. Nu har jeg ikke set den originale film, og med det in mente giver jeg den 4 små stjerner da den formåede at underholde mig fra start til slut

Login

Du skal være logget ind på Scope for at skrive indlæg.

Profilnavn
Kodeord
Husk mig

Opret Scope-profil.