The Departed: Martin scorseses bedst siden goodfellas

The Departed

10/11-07Martin scorseses bedst siden goodfellas
inden jeg købte the departed havde jeg ikke set den før, kun hørt omtalen, og jeg var i forvejen lidt skeptisk over for Nicholson, efter jeg kun havde set de komedier han havde medvirket i. men jeg blev alt fra skuffet, en hel ny form for film åbnede sig, og jeg blev bare mere og mere fanget af den.

den er fyldt med et stjernevæld af skuespillere, men jeg blev især begejstret for Jack Nicholsons rolle som den ældre småpsykopatiske mifiaboss.

filmen handler om den nyuddannede betjent Bill Costigan (dicaprio) der for som opgave at være muldvarp hos Frank costello (Nicholson) og komme med oplysninger til politiet, men samtidig har costello også en muldvarp hos politiet, ved navn Colin Sullivan(Damon).

det hele er så fremragende godt fortalt, og skuespillerene yder deres bedste. man både griner og græder, og føler med personerne i filmen.

for mig var the departed ikke bare en fantastisk filmoplevelse, men den fik mig også til at intresserer mig mere for Jack Nicholson, også er jeg stor scorsesse fan i forvejen.

den bedste thriller jeg har set, 6 stjerner.

11/11-07sofuz
Skeptisk omkring Jack N.?????
Gør dig selv den tjeneste at se Chinatown,The Shining eller især One Flew Over the Cuckoo's Nest, så vil din skepsis da blive deporteret for evigt!

Login

Du skal være logget ind på Scope for at skrive indlæg.

Profilnavn
Kodeord
Husk mig

Opret Scope-profil.