Saw: Oh yes their will be blood!

Saw
Film Saw
Brugere Din stemme: ElendigDin stemme: JævnDin stemme: MiddelDin stemme: GodDin stemme: FremragendeDin stemme: Mesterværk
Debat
GAME OVER !!Balrog-of-doom
Mesterværk!Stefanie
saw 1 hmmm.blood lover
En skuffelseAnonym
Et psykologisk mesterværkJizzi
Oh yes their will be blood!b5750
Psykologisk Voldelig....fisken8888
fed filmAnja9999
Indlæg Se alle indlæg (78) Se mere

15/11-07Oh yes their will be blood!
Personligt så jeg gerne James Wann gennemgå samtlige tortur redskaber for de fire Saw film, for at han kunne forstå hvilken plet han har lavet på filmhistorien!

Efter de første 5min af etter'en havde min interresse fordi jeg helst ikke vil være for fordomsfuld (selvom det var svært bare når man har set coveret!).

En total uoriginal idé stjålet fra "Se7en" (som osse er Saw instruktørens yndlingsfilm skal lige nævnes), går denne pinagtige splatter film bare ned ad bakke, helt til bunden, og fortsætter ned på så lavt et plan at man må give et hurra for de stive producerer der tog den "3 a clock in the morning decision" at de ville spytte penge i sådan en hollywoodtwist/splatter/wannabe horror - film.

Blev sgu sur over at se folk med bare en anelse af talent, fyre den ene dårlige quote af efter den anden. Rædselsvækkende, pinlige skyde scener der vælter sig blod o.s.v.

Men for at lave dobbelt op på nederen og give mit sidste had til denne amatør produktion, kommer fuld ud til syne da forfatteren giver os et "twist"! Pointen med et twist er at efterfølgende skal publikum komme med et "Nåhh ja selvf", ikke blive spindet to gange rundt om sig selv efter halvandet minuts 1 frame per !fucking! second klipning.

Folk har noget til overs for Saw, er dem der endnu ikke har forstået andre originale gyser/thriller - film.

Det er en omm'er drenge! Begynd og spil skak og fri os fra denne mainstream af uoriginale splatterfilm !

En stjerne da man desværre ikke kan give mindre! Men sys lige det skulle slås fast for alle jer der er langsomme i betrækket og kun lige akkurat fanger twistet i denne B-film.

15/11-07Oh yes their will be blood!
Man har jo altid lov til at ikke at kunne lide en film, men jeg synes nu nok, at det er relativt unuanceret at påstå, at folk - deriblandt undertegnet (og andre gode folk på Scope som fx RFriis, millennium, Thomas Nielsen, Emil Schultz, Das Gott og Don) - der har noget til overs for Saw ikke har forstået andre originale film i thriller/gysergenren.

At argumentere for, at filmen rent faktisk indeholder en lang række kvaliteter nytter vist ikke meget i denne sammenhæng...

15/11-07Slat
Slat du ved jo, at når man ikke kan hævde sig selv på gode og gennemførte argumenter, så kan man jo altid håbe på at føle sig som en succes ved at tale ned om og til andre. Det er vist noget med for lavt et selvværd og for stor en selvtillid;o) At rakke Saw ned finder jeg helt fint, jeg gider dog næppe spilde tiden med ham hers ”anmeldelser” længere!

16/11-07Slat
Men dog har du alligevel læst den ;)
Ingen arto dish, hostede bar lige en klat galde op ..
Tar på min kappe at jeg var for generaliserende med hensyn til forståelse af den og andre gyserer ..
Men står fast på alle andre punkter ...

Login

Du skal være logget ind på Scope for at skrive indlæg.

Profilnavn
Kodeord
Husk mig

Opret Scope-profil.