300: MISKAT og alle i andre!

300

10/12-07MISKAT og alle i andre!
Det er da utroligt at Miskat skal have lort i hovedet fra (desværre) nogle af Scopes brugere, da de ikke er enige med hende.
Det er flovt at læse disse svar som Miskat har fået, og man undre sig virkelig om disse brugere burde være her på Scope?
Især undre det mig meget at Thomas Nielsen, som plejer at være rimelig fattet, udtrykker sig som han gør...pinligt! Og Mr. Slat,butcher2 og Rasmus burde måske også ransage sig selv. de eneste seriøse svar er fra millennium og hansen.

Det bliver spændende om jeg nu også bliver kritiseret for dette indlæg.

Og til alle nye på Scope: Lad jer IKKE diktere af Thomas Nielsen, Mr. Slat,butcher2 og Rasmus.

11/12-07MISKAT og alle i andre!
På Scopes brugerforum skal der være plads til engageret debat og sågar skænderier.

På den anden side skal det være muligt at give 1 eller 2 (måske endda dårligt argumenterede) stjerner til en film, som andre giver 6 stjerner, uden at man dermed udsættes for meget hårde og personlige angreb. Det har der i den seneste tid været et par eksempler på, og det gaver ikke debatklimaet.

Vi håber, at alle brugere vil prøve at finde et fornuftigt niveau mellem de to ovenstående hensyn. Det tror vi fungerer bedre end hvis vi på Scope regulerer og sletter alt for meget.

11/12-07MISKAT og alle i andre!
Jeg er fortaler for at alle herinde bør sige deres mening, men jeg tror at grunden til at miskat har fået al den kritik mod sig (inklusive fra mig selv) er fordi at hendes kommentarer og tanker er i alle mulige retninger bortset fra filmens præmis, i det hele taget filmen generelt, og nu er det her jo trods alt et sted hvor man anmelder film og ikke et sted hvor rødstrømpe holdninger skal komme til udtryk.

"lade sig diktere" holder ikke helt i denne sammenhæng

11/12-07MISKAT og alle i andre!
Jeg kunne ikke blive mere enig pin. Folk skal have lov at have deres meninger og holdninger til en given film, men når ens eneste formål,(som miskat), er at føre feministisk propaganda, i stedet for at argumentere sagligt omkring en film, fortjener man sgu den respons. Jeg kunne ALDRIG finde på at komme med samme respons, til en som har en anden filmsmag end mig selv.

PS: Det er muligt du ikke mener at pinhead,Thomas Nielsen,Mr.Slat,Sandman,Rasmus,
Gott osv. skal diktere noget på dette forum, men spørg dig selv hvad det er du vil ha´ med dette forum?
Hvem gider læse et indlæg omkring "300" som siger:
"300" er herre fed, og den styrer for vildt! Og så er den fedt lavet SLUT!

Eller vil du have velskrevne, dybdeborende indlæg, som ligger op til en evt. debat? Jeg ved godt hvad jeg vil vælge i hvertfald.

Og de drenge er de eneste der bidrager til et højt niveau, og var det ikke for dem, havde vi et totalt uinteressant film forum, hvor mange folks anmeldelser mest minder om en dårlig spam mail!

11/12-07MISKAT og alle i andre!
Hehehe ardi món.

For det første vil jeg erklære mig 100 pct. enig i Pinheads indlæg, som meget præcist udtrykker min holdning til sagen.

For det andet mener jeg ikke, at nogen her på siden "dikere", hvad andre skal mene om forskellige film. Ofte er det jo et forsøg på at skabe debat, hvor de bedste argumenter, så i sidste ende vil veje tungest.

Ift. Miskat har hun jo ikke selv kommet med noget svar på, hvorfor alting skal sættes ind i en kønspolitisk ramme, ligesom hun i sin tid ikke svarede mig på, hvorfor hun overhovedet går ind og ser en film som 300, som så tydeligt vil træde på alt, hvad hun har kært.

Og som kommentarer til Butcher, så finder jeg selvfølgelig også klart størst glæde ved at læse de længere og velargumenterende indlæg, men folk skal vel også have lov til at skrive "SUPER FED FILM, ELSKER DEN", hvis det er det, som de kan komme op med. De indlæg er jo heldigvis lette at springe over.

12/12-07svar
Som jeg også antyder har alle ret til at skrive hvad de mener om en film. Om de skriver et langt eller kort indlæg er for mig ikke så vigtigt. Vi har hver vores måde at bedømme og udtrykke os på.
Men det som ramte mig var de svar som Miskat havde fået. Dette er intet personligt rettet imod jer, som jeg véd sagtens kan skrive velargumenterede indlæg, men snarere mod den respons nogle af jer har givet Miskat.

Nedenstående eksempler synes jeg ikke høre hjemme et sted som Scope.

Eks:
Skal vi nu høre den samme klagesang fra dig igen? Det er det samme hver eneste gang du kommer med et indlæg.

eks 2:
You gotta be shitting me? Hvem har pisset dig på livet og de røde strømper. Fy for pokker da, for et fordomsfuldt og indskrænket indlæg

Eks 3:

Jeg HAR læst et par af hendes andre "anmeldelser". Magen til snæversynethed og feministisk bavl skal man lede længe efter. Det er så grotesk at det er sjovt. Håber ikke for hende selv, at hun mener det alvorligt.... for så må hun godt nok have et hårdt liv.

12/12-07svar
Kunne ikke have sagt det bedre selv Slat

Skulle vi ikke høre noget fra personen selv, ellers synes jeg det er rimelig formålsløst at fortsætte denne debat, kunne godt tænke mig at høre hvad hun selv ville sige men det gør hun ikke for hun er formentlig ingen seriøs bruger.

Ellers synes jeg fik sagt det meste i mit første svar

13/12-07svar
Med Pinheads useriøse indlæg, må jeg desværre konstatere og sande, at Pinhead slet ikke har fattet pointen i noget som helst. En hovedrysten er kun tilovers. Lad os slutte denne debat og komme videre. Dette havde Pinhead dog så ret i.

13/12-07svar
Useriøst? Hvorfor? Hun har da ikke selv formået at forsvare sig selv og sine holdninger, hvis bare hun ville det kunne debatten måske fortsætte, der er ingen grund til at komme op og toppes over en bruger der ikke har været logget på siden i 7 måneder! Så den hovedrysten du havde til overs ryger lige retur, ardi!

Hvis jeg ikke tager fejl startede du debatten fordi du mente at hun var blevet overfuset af flere brugere herinde, men er det ikke formålsløst at køre en debat over en bruger som miskat? Og igen vil jeg understrege 7 måneder siden hun sidst har været logget ind eller hva'

13/12-07svar
Egentlig gad jeg slet ikke skrive noget til denne debat, men jeg har besluttet at jeg dog lige tillader mig at bakke op om Pinhead, for ham er der altså intet useriøst over, uden når der skal være det måske.

Han er tværtimod en af de mest behagelige og sympatiske personer jeg synes jeg finder her på siden, men fantastisk gode indlæg og seriøse svar og kommentarer, der altid viser respekt, også for dem der ikke altid fortjener det.

Mht om jeg næsten altid skriver respektfulde svar, så kan jeg kun sige bullshit, det gør jeg bestemt ikke, så det er da noget pis at lukke ud Ardi. Jeg provokerer og pisser på folk, men nu nok mest når de som "Miskat" selv enten er en troll eller en tom provokatør.

Så derfor kan jeg kun erklære mig enig med Slat, Pin og andre ligesindede;o)

14/12-07svar
1000 tak for opbakningen Thomas :-), det varmer sgu når man bliver komplimenteret i den grad af en af scopes "Godfathers".

Tror også denne debat er slut nu for mit vedkommende, jeg tror blot at ardi mon savnede noget at skælde og smælde over, ellers starter man ikke en debat som denne.

15/12-07UNDSKYLD
Jamen undskyld. Jeg kan da godt i bakspejlet se, at jeg aldrig skulle have sat jer i dårligt lys. Dette fik jeg jo intet ud af. Ej heller lidt refleksion eller selvransagelse fra jeres side kunne jeg få frembragt.

Jeg håber at andre scope brugere har lært af denne lektie. Sig ALDRIG scopes højagtede brugere imod, da det kun vil blive set som en frontalt angreb mod disse, selvom det ikke er ment sådan. Men jeg må jo hellere logge af, da jeg ifølge pinhead kun er ude på at genere og komme med sure opstød. Undskyld...

Og hvis Scope redaktionen finder dette indlæg upassende og ude af kontekst, må i gerne slette min profil. For jeg er ved at blive rigtig godt træt af denne omgangstone som figurere på scope. Jeg prøvede at sætte et eksempel, da jeg startede dette indlæg. Jeg har ikke haft til hensigt at lave oprør eller sætte de omtalte i et dårligt lys. Tværtimod håbede jeg ,at kunne være med til at sætte nye standarter for omgangstonen på Scope. Men dette er en umulighed, da mit håb var en simpel undskyldning til Miskat. Hvorom alting er, vil jeg slutte nu.

15/12-07UNDSKYLD
Nu kan du jo ikke vide om der både har været refleksion og selvransagelse og at konklusionen er, at vi bare ikke er enige med dig! Du må jo starte med at respektere at du ikke nødvendigvis har ret i det du mener, ellers gør du jo nøjagtigt samme fejl, som den du prøver at give os andre skylden for.

Og så vil jeg spørge, hvem er det det lige her og nu der IKKE kan tåle at være uenig og debattere dette?

16/12-07UNDSKYLD
Ja undskyld ardi, men det er sgu ved at blive for patetisk det du skriver, til at jeg gider spilde mere tid på det............

08/01-09MISKAT og alle i andre!(og mig??)
hej med dig,ja jeg har da lige skrevet et svar til miss missekat,og jeg håber da ikke det osse støder dig,ja jeg har nu ikke læst de svar du hentyder til,men kan da regne ud af de er rimlig ubehalige...og ja det er da trist,men synes så osse at alle menesker herinde har lov til at udtrykke deres menning på selvfølig en ordenlig måde..jeg synes da osse missekats menning om 300 filmen er lige i overkanten,måske kan man ikke li den..bevares,men hun har da en tone så man ligfra føler sig dum hvis man kan li den..så mon ikke det går begge veje?? hvad mon du synes om mit svar til missekat?? ja det er jeg da spændt på at høre....venlig hilsen killerdk og husk film skal da ses derhjemme ik..smiler

Login

Du skal være logget ind på Scope for at skrive indlæg.

Profilnavn
Kodeord
Husk mig

Opret Scope-profil.