Die Hard 4.0: Filmlisten!

Die Hard 4.0

16/12-07Filmlisten!
Året har været helt fantastisk for mit vedkommende med flere herlige film. Men der har også været et par dårlige eksempler, og enkelte skuffelser og overraskelser. Men generelt set et yderst tilfredsstillende år. Der er stadig et par titler, blandt andet Im Legend der skal ses, men så må jeg opdatere listen.

De bedste:

1. The Prestige

Hvem kan? Der er kun én mand der kan. Nemlig sir Christopher Nolan. En af de mest magiske, intelligente og spændende film jeg har set. Hører til blandt mine yndlingsfilm.

2. Die Hard 4

Lever på bedste vis op til die hard serien, og leverer nogle af de mest vanvittige action scener. Willis er tilbage - ohh yeah!


3. The Bourne Ultimatum

Det bliver satme ikke bedre. Nøj hvor er den dog eminent godt skruet sammen. Den kører konstant i et højt tempo. Alt stemmer i denne mesterlige produktion, og denne film kan jeg roligt tillade mig at kalde for et mesterværk. For det er den.

4.

Spider Man 3.

Lidt undervurderet, men jeg elskede den inderligt. Storslået og medrivende Blockbuster.

5.

300

Voldelig, overskøn at se på og mega underholdende actionbrag, der virkelig sparker røv.

6. Eastern Promises

Vedkommende og tankevækkende værk, som jeg har dybest respekt for. Well fuckin done, Cronenberg

7. Zodiac

Godt at se Fincher er tilbage. Han er for alvor tilbage med denne intelligente thriller hvor alt stemmer.

8. The last king of scotland.

Jeg fandt den virkelig fantastisk. Og det kan vi takke Withtaker for.

9. Grbavica

Igen er bosniske film på banen. Rørende og dybt tragisk film.

10. Them

På en tiende plads har jeg valgt filmen Them. Jeg fandt den noget nær perfekt, og en af de mest skræmmende gyserfilm jeg har set, og fortjener derfor en plads på min top 10.

Andre fede film som året har budt på:

Black Snake Moan, Pans Labyrint, Apocalypto, Hitman (den fandt jeg altså fed)

Solide film:

Undercover, The Illusionist, The Hitcher, Crank, Ninja Turtles, Sunshine, Shooter, Mr. Brooks, Rendition, Transformers (den blev bedre ved gensyn) I Am Legend

Årets dårligste:

1. The Covenant (hvad fanden er det for noget, Harlin?)

2.Saw 3 (skråt den. Den stinker)

3. Inland Empire (jeg var tæt på at forlade biffen for første gang i mit liv. Alt er også vist sagt om denne film)

4. Next (Hold dig fra actionfilm Lee Tamahori)

Årets skuffelser: Også fra 2006, som først er set i 2007.

1. Pirates 3 (nej nej nej. Hvordan kan det gå så galt? Der sker alt for lidt i en overlang blockbuster, som ikke har den gnist og glæde som de to foregående, desværre. Den kommer jeg næppe til at se mere til.

2 lady In The Water (Uha M. Night. Den var ikke god. Kom igen til næste år med dit nye projekt The Happening, som ser lovende ud.

3 The Black Dahila (Endnu en nedtur for Palma, desværre)

4 Smokin Aces (som film er den måske ikk så skuffende endda, men alligevel havde man nogle forventninger til den spændende instruktør bag den fede Narc. Og så må smokin aces betragtes som en lille skuffelse.

5 Death Proof (Ikke dårlig, blot kedeligt og intetsigende kvindeævl. Bliver for meget til min smag)

Overraskelser:

1. Harsh Times. Den udkom ikke i år (jo i dk) men jeg har den med på min liste. Fed film og fedt skuespil. Bale er eminent.

2. Rescue Dawn. Ikke en mange kender, og ikke en der har fået meget omtale, men den er nu ret god og spændende, og så er Bale atter i centrum og gør det fantastisk godt. Fuck den mand kan spille skuespil.

3. Unknown. Solid god film med gode skuespillere.

4. Dead Man's Shoes. Den var god. Den var satme god.

5. Butterfly on a Wheel (dødspændende og uforudsigelig thriller med et interessant valg af skuespillere. Pierce Brosnan ses i livsrollen, og Gerard Butler er også en fornøjelse. Jeg blev tiltrukket af filmens cast, men det viste sig også at være en udmærket film.

Året har også budt på flere 3-stjerner-film, og blandt dem har jeg valgt Ghost Rider, De Fantastiske 4 II, og Pirates 3, hvor den sidste nævnte også hører til under skuffelser. Men de her er nogle okay værker, som har nogle mangler, men de er ikke dårlige. Hov, der var også lige noget med den danske film Fighter, som slet ikke var så tosset endda. Det er ikke nogen Ong-bak, men mindre kan sagtens være fint.

16/12-07Filmlisten!
Der var du med det årets film. Jeg kan jo ikke sige ret meget, da vi har mange af de samme film på listen. Them/Ils overvejede jeg at smide på største overraskelse, men fandt at jeg alligevel jo nok ikke var blevet så overrasket igen (den havde gået i Cafe-biografen i Odense, så lidt kendte jeg jo til den og intet dårligt). The Last King...havde jeg først sat på film der var værd at bemærke, men andre kom i vejen, men det er en rigtig god film, så er glad for du får sagt lidt om den.

16/12-07Filmlisten!
Ja, det ser ud til vi har nydt flere af samme titler.

Desuden, så ser det nye år ret lovende ud!

16/12-07Filmlisten!
Jep, der kommer et par lovende titler de første par måneder, startende med American Gangster......

16/12-07Gott
"Det bliver satme ikke bedre."

- sagt om filmen på 3. pladsen.

Sorry, du ka' tage det Gott ;-) fin liste, glæder mig at høre at McClane sparker endnu mere røv på Unrated-versionen.

17/12-07Gott
Good one :)

Login

Du skal være logget ind på Scope for at skrive indlæg.

Profilnavn
Kodeord
Husk mig

Opret Scope-profil.