Die Hard 4.0: Bedste/Værste 2007!

Die Hard 4.0

18/12-07Bedste/Værste 2007!
Det har været et rigtig fint film år, med mange gode film, og mange store skuffelser. Som vanligt er det mest engelsk sprogede film det er blevet til, dog med et par undtagelser.


Bedste:

5) Breach
Det autenstiske drama, om kontra spionen Robert Hanssen. Alt andet end end en Oscar nominering til Chris Cooper, er jo blasfemi!

4) Children Of Men

Det bedste bud på en fremtids sci-fi, siden 12 Monkeys. Fremragende!

3) Michael Clayton

Advokat drama alá The Firm, med George Clooney i hovedrollen. Clooney må være blandt favoritterne til at vinde Oscaren.

2) Letters From Iwo Jima

Surrealistisk! Ja det betegner bedst, forskellen mellem Flags Of Our Fathers og Letters From Iwo Jima. Måske den bedste krigsfilm siden Apocolypse Now.

1) American Gangster

Måske en lidt subjektiv vurdering, da jeg har en stor svaghed for gangster film. Men Ridley Scotts bedste i mange år, og klart den bedste gangster film siden Goodfellas. Lur mig, om ikke American Gangster bliver den helt store Oscar høster i år!


Overraskelse:


5) Eastern Promises

At gå fra at være middelmådig ved første gennemsening, til efter 3. gang at være fremragende, kom selv bag på mig:-)

4) Alpha Dog

Justin Timberlake i et ungdomsdrama! Bliver det være.... Nej det bliver er rigtig god film, med en ganske rørende historie.

3) Die Fälscher

Stiller publikum nogle interessante spørgsmål, som jeg ikke regnede med at skulle tage stilling til.

2) Pans Labyrint

Jeg afskyr fantasi genren normalt, men denne lille perle, kan man ikke andet end beundre.

1) Mr. Brooks

Kevin "Kostbar" har efterhånden været en parodi af sig selv længe, desto større er overerraskelsen over han pludslig dukker op i en rigtig god film. Mon det bare var et "Lucky Punch"?


Værste:


5) Apocalypto

Ikke bare en kedelig historie som de flotte billeder ikke engang kan redde, men også historisk totalt ukorrekt!

4) Shooter

Et plot så utydeligt, at ikke engang en GPS kunne hjælpe vej.....

3) Rocky Balboa

"Sly" underspiller så meget, at han ligner en blodhund på morfin. Læg dertil en så strømlinet historie, hvor der ikke det mindste bliver rykket i rattet.

2) Wild Hogs

Forventede at den var ringe, men det viste sig den var meget værre. Alverdens Hollywood stjerner kan ikke redde denne skude fra at synke!

1) Die Hard 4.0

Kunne egentlig også stå under årets overraskelse, fordi i modsætning til Wild Hogs, havde jeg store forventninger til Die Hard. Er det en konkurrence om hvor mange skud og eksplosioner man kan knalde af på 2 timer? Husk bare scenen hvor McClaine overmander et jagerfly med de bare næver:-) Og så har man oven i købet poleret McClaine så meget med censur, at han bliver den mandlige udgave af Anna Pihl. PINLIGT!

18/12-07Bedste/Værste 2007!
Håber da du ikke har set ret mange film i år, med dem du har som værste, ellers kan jeg dårligt tage din liste seriøs:o) Ikke at jeg har problemer med at du ikke kan lide dem, men jeg tænker at det virker mig ufatteligt poppet og Ekstra Blads-agtigt at vælge de tunge drenge, blot fordi man ikke finder dem vellykket og kan lide dem, fremfor at vælge de film der vitterligt er ualmindeligt ringe!!!

Nå, fik lige lyst til at nævne det og måske du rent faktisk ikke føler du har set dem dårligere. Selv om det dog lugter lidt af at du jagter "sensationen", siden du har sat din liste ind under din værste film, fremfor din bedste!

19/12-07Thomas
Jeg har skam set mange film, men utvivlsomt ikke lige så mange som dig Thomas og der er absolut ikke gået Thomas Treo i den. Men ok, det var måske også en lille provokation, specielt designet til dette site, at putte Die Hard ind som årets dårligste. Det havde måske været mere på sin plads, at placere den under årets skuffelse. Men ud over den lille korrektion, mener jeg skam listen helt seriøst, og selv om vi ikke er enige, er jeg sgu ingen troll, med sensationslyst! Med i min betragtning er også de forventninger jeg havde til filmene inden.

19/12-07Butcher2
Fair nok og fedt at se din liste i øvrigt:o) Jeg glæder mig mere og mere til at se Michael Clayton, som jeg ellers lidt havde troet var et "typisk" kommercielt mainstream retssags/advokat-drama.

P.S. Troede nu heller ikke du var en troll;-) og så latterligt ringe som Thomas Treo bliver du aldrig!!!

19/12-07Thomas
Var for øvrigt i Forum at høre Springsteen forrige Lørdag, og efter den suveræne koncert, snakkede vi om, hvorledes Treo ville forholde sig til den. Og ganske rigtigt, stik imod alle andre, så svinede han koncerten til. Her kan man sgu snakke om en mand der konstant vil sætte sig selv i scene!!!:-)

19/12-07Butcher
Nu gør du mig misundelig.....Jeg prøvede at skaffe billetter, men fik ingen:-) Jeg har dog heldigvis fået til koncerten i Parken så. Har været til to koncerter med ham og de var begge great, så den glæder jeg mig til (selv om jeg hellere have været set ham her den 8)!

Ja Treo er en rigtig "smart-boy":-) Ej, pjat, men da jeg så de fantastisk anmeldelser The Boss fik alle andre steder og hørte folks begejstring, så var min første tanke, at nu vidste jeg at hvis Treo anmeldte den, så ville det være lettere negativt og hans barnagtige forsøg på at provokere og rigtigt nok. Du ved, når først man kan forudsige en anmelder på lige den baggrund, så holder det sku minus.

19/12-07Thomas
Helt enig Thomas ang. Treo. Jeg skal også over i Parken næste år. Jeg hørte ham i Parken i 2003 også, og jeg må indrømme at selv om det var fantastisk i Forum, så er jeg mere til E-Street band på stadions.
Det er sjællent jeg bliver små sentimental over musik, men da "Bossen" startede mundharpen op i Forum, og spillede "The River", var der sgu vand i øjnene..... Så bliver det ikke meget større!

19/12-07The Boss
:-) Ja, Bossen har givet en helt fantastisk smuk udgave af The River de sidste par år.

Jamen så "ses" vi jo til sommer (du kan finde Don og jeg oppe foran scenen, ha ha ha!).

Jeg så den legedariske koncert i Parken med The Boss i 1998. Det var koldt, havde regnet hele dagen, det blæste og jeg var totalt våd og kold, men da Bossen og the E street gik i gang, så var det hele "who gives a fuck!!!". Det var så stort at syndfloden kunne have ramt også og det ville virke småt i forhold til:o)

Jeg var der også i 2003 og det var atter fantastisk! Og selv om Bossen med E måske hører til større steder end i Forum, så har jeg blot ikke set Bossen mindre steder (selv om han nu spiller mindre steder ret ofte), så det ville jeg virkelig gerne.

Ups, nu skulle dette her jo være et film-site.....

Login

Du skal være logget ind på Scope for at skrive indlæg.

Profilnavn
Kodeord
Husk mig

Opret Scope-profil.