Livsfarlig løgn: ...

Livsfarlig løgn

23/12-07...
...

24/12-07Et gedigent underholdningsbrag
Hey Klausen!

Du skriver:

"James Camerons drengelyster udfolder sig på det helt store underholdningsplan, i denne kække lille, om end ikke mega dyre film".

Kække lille og kække lille. Det er nu en kæmpestor blockbusterfilm, som i øvrigt var verdens dyreste på det tidspunkt. Mener den stod til 120 millioner, som også er meget idag. Du mener måske noget andet?

24/12-07Et gedigent underholdningsbrag
Du har self ret, men så stor en oplevelse synes jeg ikke den var i forhold til andre actionfilm i dag.

Den har helt sikkert været et kæmpe brag dengang, da den udkom.

Det jeg hentyder til er selve oplevelsen med filmen. Den var ikke noget sønderligt stort som eksempel Mission Impossible 3, eller Die Hard 4.0. Det jeg mener, er at den var knap så pulserende, i forhold til de andre actionfilm oplevelser. Men, som du siger har den været verdens dyreste på et tidspunkt, og havde jeg set den, dengang den udkom, var mine ben sikkert også blevet blæst væk.

Hvis du kan følge mig? :)

24/12-07Et gedigent underholdningsbrag
Yes yes, jeg kan skam godt følge dig - er blot ikke enig. Den holder for mig set fuldt ud idag (actionmæssigt), hvor den giver baghjul til de fleste actionfilm. Hvis du også ser Camerons Terminator 2, eller Aliens for den sags skyld, så holder de netop også idag, selvom de både er ældre og billigere end True Lies. Har du set dem?

24/12-07Et gedigent underholdningsbrag
Desværre har jeg ikke set dem. :)

Det jeg synes der var så fedt ved "True Lives", var at den ikke ville tages seriøs: at Cameron holder et glimt i øjet, hele vejen igennem filmen. Hvilket jeg kun synes gavner den, og derfor forbliver en kæk, fræk og lille appetitvækker :)

Action scenerne er bestemt seværdige, også i dag, det har du ret i.

Login

Du skal være logget ind på Scope for at skrive indlæg.

Profilnavn
Kodeord
Husk mig

Opret Scope-profil.