Death Proof: Fuldstændig latterlig film

Death Proof
Film Death Proof
Brugere Din stemme: ElendigDin stemme: JævnDin stemme: MiddelDin stemme: GodDin stemme: FremragendeDin stemme: Mesterværk
Debat
Cult1234
mesterhakket
Crap!!!!!!Guffe
Fuldstændig latterlig filmØster
gggJonatan..
Noget af det mest elendige!pukreviews
Flade til RusselCasparus
Hollywoods originalronald
Indlæg Se alle indlæg (30) Se mere

28/12-07Fuldstændig latterlig film
Så kort og kontant må kommentaren være på den helt uden sammenligning ringeste film, jeg nogen sinde har spildt min tid på.
En film uden handling, elendige biljagter, en masse piger der ikke kan spille skuespil - og sørgeligst af alt en kikset Kurt Russel, som man ellers har haft respekt for.
Quentin Tarantino - find noget fornuftigt at lave i stedet for!

28/12-07Idéen med projektet...
... var vel netop at lave den i samme ånd, som - eller i hvert fald en hyldest til - 70ernes lavbudget-actionfilm, som netop var karakteriseret ved udpræget ringe skuespil og begrænsede action-effekter, som følgelig blev udfyldt med indimellem pinligt ringe dialoger?

Der er dog masser af både primitiv psykologisk eller bare pervers symbolik i filmen - især i biljagterne. Dialogerne tjener til at give seeren en "moralsk typificering" af de enkelte piger.

"Moralen" i filmen kan vist nedkoges til, at "slemme piger kommer galt af sted - i hvert fald, hvis ikke de holder sammen mod de slemme fyre".

Det er dog afgørende, at man værdsætter dén slags. Ellers er der ganske rigtigt intet at komme efter i "Death Proof" - ud over måske Kurt Russell i karrierens mest sympatisk-ynkelige rolle;-)

28/12-07Idéen med projektet...
Tak for forklaringen!
Men at nogen vil bruge tid/penge på det, kommer jeg nok aldrig til at fatte.

Moralen må for os dermed være - at holde sig langt væk fra film lavet af Quentin Tarantino...

05/01-08Idéen med projektet...
altså. hans film har ry for at indeholde en hel del ligegyldig snak. det forskelligt om man opfatter det hyggeligt eller intetsigende, men hvis man ikke er med på vognen fra første scene, behøver man ikke se resten, da de første 45 min. er meget i tarantinos ånd.

personligt foretrækker jeg nu planet terror.

21/02-10Fuldstændig latterlig film
Kan ikke være meget uenig med HR Øster i sine betragtninger vedrørende denne film. Men den dårligste film er det nu nok ikke....

Jeg synes ofte når Tarantino er involveret, så bliver det noget der ender med at kører i selvsving. Filmen starter lovende, men ender stort set med at blive en rigtig dumrian film.

Skal dog siges, at jeg endnu ikke har set Planet Terror endnu, og det skal der så gøres noget ved....her i det nye år...

Login

Du skal være logget ind på Scope for at skrive indlæg.

Profilnavn
Kodeord
Husk mig

Opret Scope-profil.