American Gangster: Ingen af de store Oscars til American G...

American Gangster
Film American Gangster
Brugere Din stemme: ElendigDin stemme: JævnDin stemme: MiddelDin stemme: GodDin stemme: FremragendeDin stemme: Mesterværk
Debat
kan kun sige..se den,nyd denkillerdk
Den store mand!AB
SuverænCasparus
EnigMajestickubrick
tvivler?Grenos
Mikrofon i billedet...Majestickubrick
Der var engang i HarlemKlausen
:-Dfeb
Indlæg Se alle indlæg (31) Se mere

22/01-08Ingen af de store Oscars til American Gangster
.... nej nej nej....

22/01-08Slat
Den havde jeg faktisk set komme. Jeg har læst din flotte anmeldelse, men for mig var filmen en lille skuffelse - dvs. selvom det uden tvivl er en glimrende film, så synes jeg ikke det var dét Ridley-comeback, vi har ventet på siden Gladiator.

22/01-08Slat
Det kom heller ikke så meget bag på mig. Nu snuppede The Departed jo 4 prestigefyldte Oscars sidste gang, så de vil formentlig ikke gøre det samme med den samme genre to år i træk selvom filmen er fuldt berettiget til dem.

Øv, øv, øv

22/01-08Slat,pin og Emil
Ja The Oscars viser her igen, at uddelingen ikke handler om kvaliteten. For mig var American Gangster et af de største højdepunkter i 2007, og langt bedre end The Departed.

Ok fair nok, hvis man ikke kan lide filmen, men at Denzel i det mindste ikke er nomineret for bedste hovedrolle, kan jeg altså kun grine af, fordi det er sgu da absurd!
Nej Berlin og Cannes viser igen, at de er de eneste seriøse uddelinger der er tilbage( eller i det mindste ikke bare handler om "rygklapperi", som i Hollywood)

22/01-08pin, Emil og Butcher
Tak for responsen.

Jeg havde det også lidt på fornemmelsen med Departed's succes sidste år, men jeg syntes alligevel, at filmen var så, at "den må de sgu da nominere alligevel". I det mindste da Denzel, som du er inde på Butcher. Det er sgu helt til grin...

Og til Emil; jeg ser netop American Gangster som det store comeback. Helt på højde med Gladiator, mener jeg heller ikke den er, men det er en af de største biografoplevelser meget længe.

22/01-08Nominering
Anonym
Ville også mene at en nominering, i det mindste, ville være på sin plads - specielt taget i betragtning at The Departed ikke hev nogle skuespillerstatuetter hjem sidste år.

Dog lader 2008 til at blive et meget atypisk år når det gælder nomineringer. Intet mindre end to art house film og én indie komedie er nomineret til bedste film. Også intruktør- og skuespillernomineringerne er i år gået til mere kunstnerisk eller komedieprægede præstationer, og den kære Ridley Scott passer jo ikke ligefrem ind i nogle af de kategorier.

22/01-08Nominering
Jeg havde selv også meget gerne set "American Gangster" helt i front ved årets oscaruddeling, om ikke for selve filmen, så i hvert fald for den suveræne Denzel Washington, der heri præsterede bedre end nogensinde før.

Derudover er det da fedt, endelig at se Johnny Depp repræsenteret ved oscarfestivalen, men udover at "Sweeney Todd" - i mine øjne - langt fra ligner nogen ekstraordinær film, så ligner Depps præstation godt nok heller ikke noget der er til at falde på halen over, opvejet mod de adskillige brilliante roller han gennem karrieren har påført sig.

22/01-08Nominering
Washington kunne bestemt have fortjent en nominering isoleret set (han har aldrig været bedre!), men jeg skal først have set flere af filmene, for helt fair at kunne dømme det. American Gangster undrer jeg mig så ærligt ikke over ingen har fået og mener egentlig heller ikke den skulle have det, dens mange kvaliteter til trods.

Til Emil: Glæder mig til at snuppe en Oscar-film eller to med dig, og så selve showet selvfølgelig, hvis vi får noget show i år?

22/01-08Nominering
Jeg lader til at være alene her (næh, der kom Thomas, ikke helt åbenbart) og respekt for det, men den der med at The Departed stjæler rampelyset, køber jeg altså ikke. Lad os lige få lidt respekt for oscaren trods alt. American Gangster havde fået sin nominering, hvis Ridley havde lavet en "Scorsese", men det gjorde han i mine øjne ikke, og at nogle mener "American Gangster" er bedre end "The Departed" er helt ude i hampen, hvis du spørger mig.

Og Thomas, jeg håber så sandelig også vi får lov at fortsætte denne dejlige tradition!

22/01-08Nominering
Anonym
Depp har jo været nomineret to gange før, men jo - vil da også rynke lidt på næsen hvis han snupper statuetten. Har ikke selv set Sweeney Todd endnu, men at dømme fra de rygter jeg høre, skulle hans Jack Sparrow-portræt langt overgå det han præsterer her - og så er chancerne jo ikke så gode:)

Emil: Om oscaruddelingen er så "korrupt" er jo lidt spekulation, men jeg hører jo blandt dem der mener, at Scorseses statuette for "The Departed" mere var en personlig kompensation for de mange gange han er blevet røvet, end at det var en individuel præstation.

Login

Du skal være logget ind på Scope for at skrive indlæg.

Profilnavn
Kodeord
Husk mig

Opret Scope-profil.