Ghost Ship: Min debutgyser=)

Ghost Ship
Film Ghost Ship
Brugere Din stemme: ElendigDin stemme: JævnDin stemme: MiddelDin stemme: GodDin stemme: FremragendeDin stemme: Mesterværk
Debat
Min debutgyser=)LOlEN
Spørgsmål!!Anonym
Klassisk Gyser....fisken8888
Genial..MikeHelsingør
Worth Every Pennypinhead
helt iorden!!Chrissernisser
Qwap!sarastro7
Oh my God!Anonym
Indlæg Se alle indlæg (24) Se mere

11/02-08Min debutgyser=)
Ghost ship betyder på en eller anden bizar måde noget for mig. Det var den første gyserfilm jeg nogensinde så=) Og jeg fik mig da noget af et chok. Jeg satte mig i sofaen med min fætter efter at have fået overtalt min mor, med pude til at gemme hovedet i og popcorn.

Den startede stille og roligt ud, men da alle skibet passagere pludselig blev hugget over, bare sådan uden vidre, blev jeg fra det tidspunkt af, en hærdet gyserseer.

Jeg må sige at den ikke er noget ud over det sædvanlige, men en udemærket film som er god at starte sit nye liv som gyserfilmseer på=) Det ved jeg alt om, for efterfølgende fik jeg alle mine veninder, som aldrig havede set gyserfilm før, til at se denne. Det skal lige nævnes at den måde at få sine veninder til at se gyserfilm både kan være positiv og negativ, da nogen af dem er blev hærdet som mig og nogen af dem aldrig vil se gyserfilm igen(; Ups!:)

Den er udemærket og der er ikke sparet på teaterblodet(;

Login

Du skal være logget ind på Scope for at skrive indlæg.

Profilnavn
Kodeord
Husk mig

Opret Scope-profil.