Beowulf: Et gammelt sagn bliver bragt til live

Beowulf

13/02-08Et gammelt sagn bliver bragt til live
Beowulf forgår i Danmark, og hvis man ser bort fra at filmmagerene nok aldrig har været i Danmark, ligner det faktisk ret godt et dansk landskab.

en lille by bliver hærget af monsteret grendel, og der bliver sendt bud efter beowulf som kommer og dræber monsteret. men grendel har en moder som vil tage hævn over beowulf og defor er han nødt til at begive sig ind i hendes grotte for at dræbe hende. hun lokker ham i en fælde om at hvis han skænker hende en ny søn, og giver hende det guldhorn som kongen af Danmark tidligere har besejret en drage for at skaffe, vil hun lade byen være i fred så længe hun har hornet.

man finder så ud af at kongen tidligere var gået i den selv samme fælde, og nu da Beowulf ergået i den, var han befriet.

da hendes nye søn bliver voksen, afleverer hun hornet tilbage, og giver derfor grønt lys til at han kan angribe byen.

Beowulf er efter min mening en fantastisk film, med en helt utrolig måde at fortælle en historie på. der er så meget sagn over den, som man over hovedet kunne ønske sig, og man bliver ikke en gang skuffet, kun overrasket. Beowulf går direkte ind på min top liste over de bedste film i 2007. det er kun animationerne der er lidt tvivlsomme nogen gange.

Login

Du skal være logget ind på Scope for at skrive indlæg.

Profilnavn
Kodeord
Husk mig

Opret Scope-profil.