Soning: Soning min bare ...

Soning

14/03-08Soning min bare ...
En film som trods af godt skuespil hele linien rundt, aldrig rigtig letter, og bliver til en halv kedelig oplevelse, om en sygelig pige/kvinde som ødelægger forholdet mellem hendes søster og kæreste. En kæreste som hun selv har følelser for.
Undervejs opdigter hun forskellige frekvenser om vores figurer, hvilket henad slutningen får filmen til at fremstå mere som en lang løgnhistorie, fremfor som en kærlighedshistorie, som filmen egentligt burde være.

Filmen springer også alt voldsomt i tid og sted, og havde nok været bedre som tv serie.

En skam med slutningen, da filmen faktisk kommer til at fremstå som noget helt andet, end man havde forventet. Den kommer bare til at fremstå som en ligegyldig bagatel.

En kedelig skuffelse, og var klart den svageste af de 5 oscar nominerede film i 2007

20/03-08Soning min bare ...
Enten så er du 15 år og er dermed undskyldt for ikke at forstå filmen. Hvis ikke så læs lidt om filmen og forsøg at se filmen gen. Du har jo misforstået filmen. den er ikke og skulle heller ikke være en kærlighedshistorie - først og fremmest. Måske titlen kan give dig et hint?

21/05-08Soning min bare ...
Den må godt nok være ringe da jeg har set Michael Clayton og fandt den yderst utilfredsstillende på stort set alle punkter og overhovedet ikke en Oscar værdig film i nogle sammenhæng.

Login

Du skal være logget ind på Scope for at skrive indlæg.

Profilnavn
Kodeord
Husk mig

Opret Scope-profil.