The Texas Chainsaw Massacre: The Beginning: Fedtfattig Fas...

The Texas Chainsaw Massacre: The Beginning

16/03-08Fedtfattig Fastfilm....
Overskirften siger det hele. The beginning er et typisk forsøg på at skabe en storslået film, som skal få publikum til at spærre øjnene op og tænke "kan det virkelig passe" og "nej hvor interresant" men denne film formår hverken at underholde eller levere god gys.

Vi starter simpelt med at filmholdet bruger ca. 3 minutter på at fortælle lidt om hvordan leatherface voksede op. Og derefter tror instruktøren og forfatteren bare at de kan klaske endnu en portion motorsavs splat på tallerkenen. Uheldigvis har denne film fået lidt for længe i ovnen.

Folk forventer jo en dybtegående historie. Når man bruger ordet "beginning" i sin film, skal man først og fremmest, tænker over hvad det er som har udviklet sig til den sadistiske Thomas og hans makaber familie. Vi vil jo gerne vide hvorfor han er, som han er. Vi vil gerne se hans baggrund, og se mindst 25 minutter, som fortæller hans barndom, og opvækst i nogle grundige detaljer. Og derefter kan vi så begynde på en god gang mortorsavs splat.

Hele trikket med at lave en film med titlen: The beginning, er at starte fra fødslen, og så se ham som 5 årige, og derefter som 10 årig i en kort periode, og så til sidst når man hans nuværende alder. Og nu har man set og fået fortalt nogle ting igennem de første 25 minutter, om hans forhold til hans forældre og andet. Og så er vi ellers klar til en omgang makaber og frygtfremkaldene Thomas.

Uheldigvis mangler filmen alt dette, og defor bliver man dybt skuffet over, endnu en gang at se 4 unge mennesker blive slagtet som grise, på en varm sommerdag. Det er selvfølgelig også fint nok at filmen kun køre splat hele tiden, men så skulle de bare ikke havde kaldt den "The Beginning"

Det eneste positive at sige er, at filmen byder på klassisk horror, og at den ikke har en eneste scene uden flotte specialéffects, som overvælder publikum, og for en til at skide i bukserne. Desuden er lydsporet varieret og velovervejet, og det er med til at gøre filmen utrolig angstfremkalende.

Filmen for 2 stjerner herfra. 1 stjerne for et godt og velovervejet lydspor, og 1 stjerne for flotte, og medrivende specialeffects.

Udover lyden og specialeffeckterne, kan jeg ikke anbefalde denne film.

Login

Du skal være logget ind på Scope for at skrive indlæg.

Profilnavn
Kodeord
Husk mig

Opret Scope-profil.