We Own the Night: Godt Gammeldags Strømerdrama

We Own the Night

24/04-08Godt Gammeldags Strømerdrama
Instruktør John Gray der tidligere har stået bag både Joaquin Phoenix og Mark Wahlberg i den overraskende ubehagelige The Yards har begået en kriminalfilm der ikke er set siden genrens guldalder i 70'erne.

Bobby Green (Phoenix) bestyrer den trendy natklub La Caribre i Brooklyn, der ejes af den russiske mafia. På den anden side af floden finder vi Joseph og Albert Grusinsky henholdsvis Bobbys bror og far.
De er begge højt dekorerede politimænd i LAPD og den splittede familie har for længst vendt hinanden ryggen, men da Joseph bliver skudt ned vælger Bobby at svigte sine mafiavenner ved at lade sig hverve som stikker.

We Own The Night er en kriminalfilm af bedste skuffe. Det er en overordentlig lækker produktion med masser af damer, kokain og ildkampe. Alt hvad en fuldvoksen drengerøv kunne ønske sig. Spændingen er konstant og forsvinder aldrig helt. Selvom man har set konceptet til hudløshed er filmen så gennemført i sin person og miljøkarakteristik at man vælger at se igennem fingre med det.

Joaquin Phoenix spiller fortræffeligt som den splittede Bobby, Wahlberg burde have været nomineret for denne rolle istedet for Departed, han spiller simpelthen fremragende, Eva Mendes er rar at kigge på men nogen stor skuespiller er hun ikke. Det unge team får solid opbakning af garvede Robert Duvall som de to brødres far.

Alt i alt er We Own The Night et stykke uoriginalt, men 100% fængende filmhåndværk der aldrig slipper en i de to timer showet kører.

Login

Du skal være logget ind på Scope for at skrive indlæg.

Profilnavn
Kodeord
Husk mig

Opret Scope-profil.