Alpha Dog: usædvanlig kidnapning

Alpha Dog

27/04-08usædvanlig kidnapning
Filmen indleder med en noget fesen version af somewhere over the rainbow mens navnene på filmfolk og skuespillernavne ruller over skærmen..

Når jeg hører den tænker jeg altid på romantiske 50´er film, som var en periode med kernefamiler i centrum, og det er bestemt ikke tilfældet hvad angår familerelationerne i den her film.

Stort set alle både unge og forældre, er misbrugere på et eller andet plan, og der dyrkes sex i alle kroge.

De første 20 min er det svært at finde ud af om filmen nogensinde vil finde et fast ståsted, eller om det bare skal handle om sporadiske fortællinger om folk i narkomiljøet.

Men den finder et fast ståsted, og overraskende nok kommer filmen til at handle om en noget usædvanlig kidnapning..

Filmen vender da en narkodealer og nogle venner bortfører en 15 årig knægt der er lillebror til en der skylder dealeren nogle penge..

Det usædvanlige ved kidnapningen er bare at han hverken bliver låst inde eller mishandlet, men derimod bliver venner med dem og specielt dealerens bedste ven der spilles udemærket af Justin Timberlake..

Men instruktøren lader med ganske få virkemidler sit publikum vide at alt er ikke som det skal være og man bliver i tvivl, trods venskabet, om der alligevel sker drengen noget.


Det er pissespændende.

4 stjerner med ug, kryds, bolle og slange..

Login

Du skal være logget ind på Scope for at skrive indlæg.

Profilnavn
Kodeord
Husk mig

Opret Scope-profil.