Flammen og Citronen: Fantastisk

Flammen og Citronen

09/05-08Fantastisk
Smag og behag er jo som bekendt forskellig. Her er dog en film hvor min mand og jeg er dybt enige, det er en film man kan og burde se igen. Der er så mange facetter der gør at jeg tror man vil få mere ud af at se den igen.
Jeg synes det er en framragende film. Jeg sad i åndeløs spænding hele filmen igennem, for her er en film - endelig om hvad der sker "bag modstandsbevægelsen". Filmen havde så mange paranelle historier der kørte, at den lægger op til videre snak bagefter og måske endda læse mere om denne modstandsbevægelse. Og så må jeg sige at hvis ikke Thue Lindhard var med, så ville det have været en helt anden film. Den mand kan sit kram, gi ham flere hovedroller inden USA og de store penge hiver for meget i ham. 6 stjerner fra mig - virkelig årtiets film.

09/05-08Fantastisk - jeg er enig
Dansk klassefilm! (4 svar)
Fantastisk flot, realistisk og barsk dansk film om to modstandsfolk under besættelsen i danmark

Mads Mikkelsen og Thure Lindhardt præsterer skuespil af international format og Flammen og Citronen er efter min mening den bedste danske film i minimum 10 år.

På tide med en dansk film der hæver sig over det - mildt sagt - middelmådige niveau danmark har befundet sig i alt for længe rent filmmæssigt

Flammen og Citronen slår "De andres liv" med flere længder og vækker minder tilbage til den mesterlige "Der Untergang"

Login

Du skal være logget ind på Scope for at skrive indlæg.

Profilnavn
Kodeord
Husk mig

Opret Scope-profil.