Se7en: Benjamin Button!!

Se7en
Film Se7en
Brugere Din stemme: ElendigDin stemme: JævnDin stemme: MiddelDin stemme: GodDin stemme: FremragendeDin stemme: Mesterværk
Debat
Dyster mørk og makaber Martin Lindahl...
Min kommentar til Se7enFilmBaron
Slettet
Oscar-Prognosewrathcoil
Pis!Anonym
Fantastisk!Martin
Fremragende thriller..!DiscoLemon
Benjamin Button!!wrathcoil
Indlæg Se alle indlæg (82) Se mere

15/06-08Benjamin Button!!
Tænkte lige, at jeg ville dele traileren til David Fincher's kommende film, "The Curious Case of Benjamin Button", med jer andre. Filmen handler om Benjamin Button (Brad Pitt), der bliver født med en speciel lidelse: han ældes baglæns.

http://youtube.com/watch?v=V4cYULvPdnI

Glæder mig personligt RIGTIG MEGET, da jeg har været stor fan af både Fincher og Pitt i mange år, og synes da også at den sær utrolig spændende ud.

Traileren er ikke i særlig god kvalitet, men det var den bedste jeg kunne finde på engelsk. De fleste på youtube er mærkelig nok på italiensk:)

15/06-08Benjamin Button!!
Ja, mig og Rasmus har også snakket om den tidligere, og jeg er så spændt at jeg næsten ikke kan klare det! Det er helt sikkert den film jeg glæder mig mest til i år. Den ser virkelig formidabel ud. Traileren taler for sig selv.

Bedre link her
http://joenomics.blogspot.com/2...on-teaser.html

Jeg tror virkelig at den bliver stor.

15/06-08Benjamin Button!!
Så er vi to.
Der er allerede meget oscar-buzz omkring dén, hvilket jeg kun synes er positivt. Min ærlige holdning var og er, at komitéen har overset Fincher af flere omgange, så håber han kan leverer en helstøbt vare og i det mindste score en nominering - filmen udkommer nemlig på det rigtige tidspunkt (og ikke mindst, i det rigtige år, hvor kun Sam Mendes og Coen-brødrene ser ud til at have noget skudsikkert på horisontlinjen, hvis alt flasker sig som jeg spår). Det gælder for såvidt også Brad Pitt, og rollen ser da også ud til at være gjort af det rigtige stof, hvis blot han giver en bemærkelsesværdig præstation. Ellers er han jo også at finde i "Burn after Reading". Han er, hvis jeg skal sige det, blevet snydt de sidste to år i streg.

Tak iøvrigt, for det bedre link!

15/06-08Benjamin Button!!
Det var så lidt ;)

Fincher er nemlig blevet snydt for én Oscar, og Zodiac var ikke en undtagelse. Personligt mener jeg at der står Oscar overalt når man ser traileren. Jeg bliver mere frydet af at min yndlings skuespillerine også er med, Cate Blanchett. Desuden er manuskriptforfatteren til filmen den samme som har skrevet: The Insider, Munich og Forrest Gump.

Jeg tror virkelig ikke at denne film kan fejle.

15/06-08Benjamin Button!!
Velvet, takker for informationen!

Kan kun erklærer mig enig i din begejstring omkring Pitt og Fincher. Specielt Pitt synes jeg er blevet forbigået de seneste to år. Var helt vild med ham i "The Assasination of Jesse...", som han ikke engang fik en nominering for.

Det kan vidst kun blive stort når magneterne Fincher og Pitt opererer op ad hinanden og slår gnister. :)

Login

Du skal være logget ind på Scope for at skrive indlæg.

Profilnavn
Kodeord
Husk mig

Opret Scope-profil.