The Usual Suspects: Tja, folk kan åbenbart lide at blive t...

The Usual Suspects

12/07-08Tja, folk kan åbenbart lide at blive taget ved røven..
Som Das Gott nævner, kan jeg heller ikke forstå den høje vurdering denne film har fået. Fuldstændig overvurderet, efter min egen mening.

Jeg havde også fået at vide, at denne film var en af de allerbedste. Både via denne side & IMDB, hvor filmen jo ligger i top.

Nu vil jeg ikke sidde og komme med spoilers osv. Men denne film har jo absolut INTET at gøre godt med! Plottet er kompliceret, man skal bruge tænkeren, hvilket er perfekt!

Det er godt med sådanne film, hvor alt ikke bliver madet ind. Er stor tilhænger af disse, ligesom The Prestige f.eks, men helt ærligt! Hvad får man ud af denne film? Ikke andet end et los i røven, og en tom følelse af at have spildt sin tid foran fjerneren.

Der er ingen eftertænksomme budskab, der er intet at snakke om med sine medseerere bagefter. Adrenalinen kan til tider pumpe, der er tju bang og aktion mm., indtil man kommer til hele pointen, filmen slutter, man bliver taget ved røven og det var dét. Man tænker: "Fandens også jeg brugte min tid og energi på denne film!"

Skuffelsen er stor.

Dog var skuespillerpræstationerne helt og aldeles i top! De gjorde det godt dem alle. Det hjælper bare ikke på plottet, og den kæmpe forventning man havde til denne såkaldte "klassiker".

Nogle kan sikkert godt lide den, men da jeg selv er til budskaber, eftertænksomme og psykologiske dramaer, thriller mm. var denne film noget af en skuffelse.
Den skal dog have 4 ud af 6 stjerner, da skuespillerpræstationerne var gode, filmen er "faderen" for film, hvor "man skal tænke sig om", og det da ej heller var en b-film.

-SunKJ.

Login

Du skal være logget ind på Scope for at skrive indlæg.

Profilnavn
Kodeord
Husk mig

Opret Scope-profil.