The Dark Knight: Glaed Jer, BIG TIME!!!

The Dark Knight

19/07-08Glaed Jer, BIG TIME!!!
Jeg saa The Dark Knight her i Los Angeles i gaar aftes og jeg maa sige at selv med mine store forventninger blev jeg positivt overrasket. Det er en saa fantastisk film, der saetter alle andre superheltefilm i skyggen og goer det overfloedigt at lave flere. Det her er et episk mestervaerk, hvor Nolan loefter genren til et helt nyt niveau. Det her bliver aarets film og maaske aarti'ets film for mig og den vil ende som en af de helt store klassikere er jeg sikker paa. Den har saa mange lag, er saa gennemfoet paa alle maader, er brutal og skraemmende, meningsfuld og roerende, ja den er alt. Den er oppe med Jackson's LOTR, Spielberg's Raiders Of The Lost Ark, Mann's Heat, Lucas' Star Wars og faa andre af de helt store.

19/07-08Glaed Jer, BIG TIME!!!
Wauw...

19/07-08Glaed Jer, BIG TIME!!!
Hold da op. Store ord, min ven. Har den mand (Nolan) virkelig overgået sig selv?

Kom godt hjem mester, så kan vi atter snakke film, især om denne her.

20/07-08Glaed Jer, BIG TIME!!!
SÅ RØG DEN SGU IND PÅ 1. PÅ IMDB.COM!!!

http://www.imdb.com/chart/top?tt0468569

I ALLE MINE ÅR SOM BRUGER PÅ IMDB, HAR JEG ALDRIG SET NOGET LIGNENE!

20/07-08Glaed Jer, BIG TIME!!!
You lucky bastard Thomas :-) nu er man jo kraftedeme endnu mere spændt

20/07-08Glaed Jer, BIG TIME!!!
Ja, hold da fast en 'appetizer' du disker op med her, Thomas.

Denne film lyder efterhånden til at være alt, hvad jeg i min vildeste fantasi kunne ønske.

20/07-08Glaed Jer, BIG TIME!!!
For mig er det i hvert fald en komplet film, med alt hvad jeg kan oenske mig og ogsaa alt det jeg slet ikke anede jeg oenskede mig:O)

Ogsaa skuespillet er helt forrygende, men saerligt Ledger er uforglemmelig i hans bedste praestation nogensinde. Jeg maa indroemmede at jeg frygtede lidt at jeg ikke ville finde ham saa god igen, og fandt det aerligt lidt traettende at alle blaeste den op til at man naermest skulle finde ham saa fantastisk, uanset hvad. Men hey, han var sgu bedre end det, jeg har aldrig set noget lignende. Sikken en praestation og hold da kaeft en film............Ja det er ikke en film, det er sgu en livserfaring det her, pakket ind som det bedste underholdning man kan taenke sig. Det er intelligent og storslaaet, uden at det blot vaelter effekter ned over os udelukkende for effekternes skyld.

For mig en af de bedste film JEG nogensinde har set.

Nolan rejser saa mange vedkommende spoergsmaal og beroerer saa mange relevante temaer, baade paa et mere personligt plan, men ogsaa politisk og psykologisk, uden at lukke en eneste lummer mening ud. Det er sgu da verdensklasse!!!

20/07-08Glaed Jer, BIG TIME!!!
Jeg har ikke glædet mig så meget til en film siden "There Will Be Blood"

Tak Thomas!

20/07-08Glaed Jer, BIG TIME!!!
Jeg har ved gud heller aldrig set noget lignende. Det er usædvanligt. Filmen prikker til selv den fineste filmkunst som godfather?

Kan dårligt sove :)

Måske er der tale om en mulig oscar film?

20/07-08Glaed Jer, BIG TIME!!!
I am speechless...

Thomas, tak. :)

20/07-08Glaed Jer, BIG TIME!!!
Hold da kæft for en appetiser Thomas!!! Store ord fra dig bliver sgu taget seriøst, så mine forventninger er nærmest på højde med dengang, hvor The Return of The King havde premiere. Det lyder sgu næsten for godt til at være sandt.

Ser frem til en egentlig anmeldelse fra din side, selvom jeg måske nok venter med at læse den til, at jeg selv har set filmen på onsdag ;-)

20/07-08Glaed Jer, BIG TIME!!!
Fedt at høre også din beretning from over there, Thomas!

Jeg bliver jo ikke just mindre spændt af at læse dine lovprisninger, inden det går løs for mig på fredag!

Så tak skal du have og fortsat god tur i alle byers ikke-by.

20/07-08Jeg glæder mig BIG TIME!!!
Fedt at høre en reaktion på årets mest imødesete film, og tro ikke at jeg ikke tager skamrosen bogstaveligt, når den kommer fra din side af, Thomas! :)

Ellers må jeg blot stemme i den fanatiske forventningsglæde. "Batman Begins" er en af mine absolutte favoritfilm, og den modtagelse "The Dark Knight" har fået indikerer ikke ligefrem, at Nolan har slækket jerngrebet om den evigt nuancerede Batman-karakter. Han får i hvert fald ikke vanskeligheder med at få sine kommende film produceret - 155 mio. dollars indtjente hans sequel i første hug. Læg dertil den førnævnte - og helt uhørte - score på 9,7 med en suveræn førsteplads på toplisten til følge, og, ja... ord er overflødige. ;)

Jeg har aldrig i mit liv glædet mig så meget til en film - og så er det ikke engang løgn. Selvom jeg har været på to ugers cykelferie i de franske alper, må jeg erkende, at jeg har haft svært ved at flytte tankerne hen på andre emner end den danske premiere på "The Dark Knight". Gud, hvor jeg glæder mig!! :)

20/07-08Rasmus Riis
Fedt at høre, Rasmus. Alene at din tanker har gået på årets film gennem hele dine ferie, mens du vel har besteget de famøse tinder i alperne, siger jo ikke så lidt.

Har du prøvet at kravle op ad Alpe Dhu'ez?

Det må være et syn for guder, som jeg misunder dig. :)

20/07-08Når fordomme dræbes
Okay... Nu begynder jeg sgu også at glæde mig lidt for meget.

Har længe været meget skeptisk omkring efterfølgeren til Begins, og mente selv at al rosen måtte være hyper-hype, men har nu kun hørt OVERVÆLDENDE respons fra ALLE der har set den!!

Går dog stadig i biffen d. 23 med lidt fordomme i lommen, hvilket forhåbenlig kun øger oplevelsen yderligere!:)

21/07-08Klausen
Jeg må blankt erkende, at jeg endnu ikke har besteget Alpe D'Huez, selvom det ville være fedt at kunne prale af. Næ, min største bedrift har været i Pyrenæerne, hvor Mont Ventoux er blevet besejret. I år var det reelt kun Col de Turini blandt de prominente alpetoppe, som jeg fik lagt besøg. :)

Nå, det var vist et sidespring. :)

21/07-08Fint Riis ;)
Ok, lyder stadig som en udfordring. Gad jeg godt og prøve.

24/05-16Glaed Jer, BIG TIME!!!
Ak ja, det var tider:-D Filmen er stadig fantastisk, selv om jeg må erkende at jeg kørte lidt træt i Nolans Batman og al den hype der har været omkring den.

24/05-16Glaed Jer, BIG TIME!!!
Jeg kan tydeligt huske, hvor mange kuldegysninger, der gik gennem mig, da jeg læste det der. Nærmest skræmmende tydeligt.

24/05-16Glaed Jer, BIG TIME!!!
Åh, gode old days. Så den 5 gange i biografen :)

Og kudos til utrolige evner med at forudse denne films status ;)

24/05-16Glaed Jer, BIG TIME!!!
ha ja du ringede til mig klokken lort om natten, da du havde set den første gang og var helt oppe og ringe:-) Jeg sov på sofaen, da mine forældre var på besøg og derfor lånte soveværelset. Det var i lejligheden i Odense:-) Det var i de år jeg er gået mest i biografen i mit liv. Ofte over 40-50 gange om året. Samtlige Blockbusters, samtlige biografklub DK, samtlige Filmporten og alt det løse ved siden af, så der blev dæleme set film:-)

24/05-16Glaed Jer, BIG TIME!!!
Og bemærk AB at jeg allerede dengang påstod at den ville ende som en klassiker:-)

24/05-16Glaed Jer, BIG TIME!!!
Jeg så den tre gange i biffen. Mine forældre fattede det ikke, men man kom jo hurtigt til at føle, at tre var 'lidt' :D

24/05-16Glaed Jer, BIG TIME!!!
Haha, jeg fik tilføjet ekstra sætning i min besked :)

Superevner du besidder, TN :)

24/05-16Glaed Jer, BIG TIME!!!
Naaaaah, selv blinde høns du ved nok;-)

Tror kun jeg så den to gange.....

24/05-16Glaed Jer, BIG TIME!!!
TN - Du så jo alt i bio. Du sov i bio :)

Jeg synes måske også, det var noget mere særligt at gå i bio bare for knap 10 år siden. idag føler jeg den type blockbusters drukner oveni hinanden. Men dengang var der indimellem de her særlige blockbusters, som tog kegler. Husker også da jeg var inde og se The Matrix. Det var THA SHIT. Alle talte om den. Idag er der ingenting at tale om. For, det er bare "endnu en blockbuster". Sådan føler jeg det lidt.

24/05-16Glaed Jer, BIG TIME!!!
You were right, Thomas.

The Dark Knight i biografen første gang = en dag man ikke glemmer. Traditionen tro havde jeg ignoreret alle former for omtale, trailers, interviews osv. Jeg fik det rent. Jeg fik det lige på. Jeg fik noget, jeg IKKE havde fået før.

Hold kæft en biftur.

24/05-16Glaed Jer, BIG TIME!!!
Jeg har også skruet ned for omtaler o.lign. Gevaldigt. Det er dog svært, men hatten af for at du var i stand til at blokere den slags. Det må dæleme også give en helt anden oplevelse, at man ikke ved, hvad der venter en, når lyset slukkes og lærredet rulles ud. Idag har de fleste set 2-3 trailers, læst anmeldelser, set tv-spots og sågar er det blevet in at offentliggøre udvalgte klip fra en film. Jøsses. Så har man jo næsten set en film på forhånd og det komiske er næsten, at man bagefter kan tillade sig at brokke sig over en film var forudsigelig :)

24/05-16Glaed Jer, BIG TIME!!!
Jeg kendte til hypen omkring Ledger, da jeg så denne, men hvad jeg ellers har set af den husker jeg ikke. Det var dog næppe meget jeg kan have set og jeg havde intet læst om den før jeg kom tilbage til DK nogle uger efter. Så mine forventninger byggede på Batman Begins, Nolan som instruktør og den slags, mere end noget andet.

24/05-16Glaed Jer, BIG TIME!!!
"Så har man jo næsten set en film på forhånd og det komiske er næsten, at man bagefter kan tillade sig at brokke sig over en film var forudsigelig :)"

Heh, ja.

Tro mig, det er heller ikke altid nemt (især Batman v. Superman var en prøvelse....!). Trailers har jeg helt droppet uanset film. Jeg har bare altid ELSKET et hvidt, blankt, uspoleret lærred. Og gaverne har i årenes løb været store. Men i dag gør jeg det faktisk lige så meget i protest. Når jeg hører fra folk, hvor meget der er blevet vist i traileren til eksempelvis BvS, bliver jeg decideret forarget. Hvad helvede er der tilbage så???

24/05-16Glaed Jer, BIG TIME!!!
Trailers idag er fyldt med kæmpe SPOILERS. De fungerer næsten omvendt. Fremfor at vække appetit, mætter de i stedet. Ærgerligt.

Bedste trailer:
https://m.youtube.com/watch?v=LjLamj-b0I8

24/05-16Glaed Jer, BIG TIME!!!
"SÅ RØG DEN SGU IND PÅ 1. PÅ IMDB.COM!!!

http://www.imdb.com/chart/top?tt0468569

I ALLE MINE ÅR SOM BRUGER PÅ IMDB, HAR JEG ALDRIG SET NOGET LIGNENE!"

Det har jeg altså aldrig skrevet

24/05-16Glaed Jer, BIG TIME!!!
Du lyder sgu som en internet version af Erhard Jakobsen, kære Mirza:-D

24/05-16Glaed Jer, BIG TIME!!!
Den sammenligning kan jeg ikke løbe fra :-)

24/05-16Glaed Jer, BIG TIME!!!
Det må have været Claes, der skrev det der

24/05-16Glaed Jer, BIG TIME!!!
Jeg ruller hans ynkelige legeme i tjære og fjer fra hoved til fod, hvis jeg finder ham

Login

Du skal være logget ind på Scope for at skrive indlæg.

Profilnavn
Kodeord
Husk mig

Opret Scope-profil.