Shoot 'Em Up: Big guns, big bodycount, big boobs and..... ...

Shoot 'Em Up

21/07-08Big guns, big bodycount, big boobs and..... carrots??
Der er mange måder at propagandere for Gun Control og det her er en af de bedre.

Nogen gange er det bare skønt at lade sig hæmningsløst underholde og kors i bagfjerdingen hvor bliver man underholdt.

Så er man til dybe plot med subtile undertoner skal man IKKE se Shoot 'em up. Til gengæld kan den indre drengerøv/tomboy glæde sig til et adrenalinkick af de store.

The ultimate tough guy Mr. Smith (Owen)bliver rodet ind i et konspiratorisk spind omkring en i aller bogstaveligste forstand nyfødt baby.

Dette bringer ham på tværs af Mr. Hertz en lettere psykotisk hitman med familieproblemer - I'll call you later Honey I am busy - (Giamatti) som afgjort er med til at hæve underholdningsværdien.

Hvor Ownes stenfjæs og overdrevne cool - dog ofte krakelerende når han møder noget han hader og det er så ikke så lidt viser det sig - matches af Giamattis åbenlyse glæde ved sit arbejde.

Oven i denne duo lander så Donna Quintano en ægte ludermadonna i form af den mest sexede amme endnu set på film "spillet" af Monica Bellucci. Det kan godt være at hun ikke har så mange replikker, men hvilket kropssprog.

Når så de tre hovedaktører er på plads så kan man godt få visse deja vue oplevelser hvis man altså kender Lone Wolf with Cub serien. Her er der voldsballet og blodfontæner i et tempo så man helt opgiver at tælle ligene.

Og så lærer man noget undervejs: gulerødder er sunde og aldeles udmærkede som nærkampsvåben. Man skal ikke blive vred inden en ildkamp fordi det hormon der udløses derved virker nedsættende på ens IQ - nænæ gå glad til værks.
Og bare fordi man er midt i parringsakten så kan man altså godt multitaske og nedlægge et større antal SWAT folk.

Jeg nød den i fulde drag og det gjorde min hustru også og vi er begge to forholdsvis veluddannede folk. Men på den anden side så gik vi også midt i Breaking the Waves af frygt for at brække os i bølger. Ting skal tages som det de er. Og Shoot 'em up er ren underholdning med et glimt i øjet og det er lige så sundt som gulerøddder.

Så hvad jeg ytrede i min indledende kommentar holdt altså stik. Der var referencer til Lone Wolf with Cub og så var det alligevel ikke en remake. Men kors hvor var det sjovt.

Login

Du skal være logget ind på Scope for at skrive indlæg.

Profilnavn
Kodeord
Husk mig

Opret Scope-profil.