The Dark Knight: Scope-fest?

The Dark Knight

30/07-08Scope-fest?
Jeg lufter hermed idéen om en fest for alle brugerne på Scope!

Nu er vi efterhånden en del, der har skrevet anmeldelser og udveksler holdninger med hinanden her på siden i en del år, og så tænkte jeg... hvad kunne være mere oplagt, end at mødes og drikke hinanden en kæp i øret?:)

Istedet for at springe ud i det og sende invitationer ud til at komme og crashe min lejlighed, ville jeg først høre om der evt. var opbakning til et sådan forslag? Er jeg den eneste, der synes det kunne være sjovt at diskuterer film med Thomas Nielsen eller Pinhead face-to-face, i god stemning og med en stemme så snøvlende, at selv Daniel Plainview ryster på hovedet?

Lad høre?:)

PÅ LISTEN:

1. Velvet !
2. Mirza !
3. Rasmus !
4. Das Gott !
5. Pinhead !
6. RFriis !
7. Klausen !
8. Kønig !
9. Sandmand !
10. Emil !
11. Slat !

30/07-08Scope-fest? Hell year!
Hey, top nice ide du disker op med her, Jarl. Det ville jo være helt forrrygende hvis et sådan arragement kunne være muligt at stable på benene. Regn du/i bare med mig! :)

30/07-08Scope-fest? Hell year!
Lyder som en god ide. I'm in

30/07-08Scope-fest? Hell year!
Count me in, Jarl :-) det er måske den bedste ide jeg har hørt herinde i lang tid

31/07-08Scope-fest? Hell year!
Jep, lyder bestemt hyggeligt. Det vil jeg med glæde deltage i. :)

02/08-08Scope-fest?
Lækkert initiativ.

Count me in for sure. ;)

03/08-08Scope-fest?
Why the hell not? I'm in!

05/08-08Scope-fest?
Yep

Et forslag: Hver mand/kvinde får lov at vise en særligt udvalgt fav scene/sekvens på dvd.

05/08-08Scope-fest?
Formidabel idé. Jeg er helt sikkert også på. Lækkert at komme tilbage og se der atter har været liv herinde på det sidste efter en død periode. Jeg må prøve at finde tiden til noget mere skriveri snart.

05/08-08Scope-fest?
Godt at se at folk er friske!:D

Sandmand: Fremragende idé! Har selv gået og tænkt på noget lignende. Er igang med at bikse nogle spørgsmål sammen til en film-quiz alá Jeopardy, hvis folk synes det kunne være sjovt?:)

05/08-08Scope-fest?
Det kunne da være alletiders, Jarl! Vi andre kunne evt. også tage noget med, såsom sandmand's ide.

Endnu en gang, fantastisk initiativ, Jarl! :)

07/08-08Scope-fest?
Super initiativ. Lyder jo som om, at det kunne blive en fed aften med kolde øl og varme filmdiskutioner. Jeg melder mig også under festfanen...

25/08-08Scope-fest?
you can count on me for sure guys.. im in!!!

Angående de der quizzer lyder det jo helt fantastisk!!!! godt arbejde gutter det er sådan det skal være!!!

25/08-08Scope-fest?
Bliver altså også nød til lige at rose denne genistreg af en idé!! Ideer af denne kaliber vidner jo om en nærmest skræmmende høj intellekt, altså jeg mener, en fest?!... For brugerne?! DET HER ER IKKE FOR BØRN!

... I DoEs'Nt TaLk MaNy GoOd EnGlIsH bUt I hOpS yOuR lEt Me JoInT aNyHaWs!

25/08-08Scope-fest?
Supér! Jamen, siden responsen har været så positiv, er næste punkt på dagsordenen vel: hvor skal det være henne? Støstedelen af Scope's brugere bor vel i hovedstaden og jeg har intet problem med at tage en lille rejse. Hvad siger I?

Movielouis: Ja, det er ret genialt. Men nej, det er ikke for børn. Hvis du dog virkelig gerne vil med, kan vi måske godt gøre en undtagelse?

25/08-08Scope-fest?
Åbner lige op for et forslag:
Kunne det ikke være magisk, hvis vi alle drog ud på en fælles biftur til premieren på 'The Curious Case of Benjamin Button'?

Eller er det om for lang tid? Så vidt jeg ved får den premiere den 16. januar i dk. Men alligevel, jeg ved ikke med jer andre, men jeg har ikke glædet mig så meget til en film de seneste par år. Men lad demokratiet (mere eller mindre) tale!

Må også lige huske at rose din fabelagtige ide, Jarl. ;)

25/08-08Scope-fest?
Argh Jonas, det er da lige at stramme den ifølge mig. Forhåbentlig har jeg andre med mig i forhåbningerne om, at vi kan mødes inden årets udgang..? Januar lyder satme af lang tid og en biftur og en druktur lyder da også som to lidt uforenlige størrelse, må jeg sige.

25/08-08Scope-fest?
Så skulle det da lige være "Tropic Thunder". ;)

Jo, jeg ser det også gerne være inden årets udgang. Siden ideen blev luftet, har jeg glædet mig som en gal. Jeg er overbevist om, at et sådan arrangement ville styrke miljøet herinde og tilmed gøre diskussionerne en tand mere interessante. :)

25/08-08Scope-fest?
Vi tager til Cuba.

Ej, i bund og grund er det jo hvad der er stemning for? Er det en finurlig tur i alkoholens mærkværdige land, i eventuelt København? Eller skal vi boltrer os i grin til "Tropic Thunder"? Skal vi gøre begge dele?

For mit vedkommende kan vi drage på en Irsk Pub fra klokken to om dagen, og først forlade den 24 timer efter.

25/08-08Scope-fest?
"or mit vedkommende kan vi drage på en Irsk Pub fra klokken to om dagen, og først forlade den 24 timer efter"

I second that! Hvem sagde "efterårsferien"?:o

26/08-08Scope-fest?
Det ville jo være oplagt. :)

26/08-08Scope-fest?
En irsk pub lyder også som en fremragende ide :-) den er jeg da bestemt også med på og har intet problem med at drage til København :-)

Jeg har dog en mindre forespørgsel:

Kunne det evt. lægge i weekenden inden ferien slutter (hvis det vel at mærke bliver i ferien :-)) da jeg drager til London de første 4 dage i ferien og jeg vil da helst gerne nå begge dele

26/08-08Scope-fest?
Er der plads på pub? Vi er jo cirkus 11 stykker.


(Okay, så dropper vi ideen med 'Button'. Det er måske noget som Jarl og mig kunne planlægge? Siden at vi jo ser frem til den som bare pokker)

26/08-08Scope-fest?
Der er jo ingen der siger at vi skal ligge dagen ud med at drikke os en kæp i øret?

Vi kunne evt. spise frokost sammen et sted og tage en ædru snak om film, og så ellers male byen rød, eller tage hjem til en villigt vært?

Anyway, jeg foreslår at vi udveksler tlf-numre og mail-adresser. Min msn/hotmail er: eternal-illumination@hotmail.com og tlf. 31 23 41 21 - så går det hele lidt hurtigere, istedet for at vi hele tiden flooder Scope. Hvis ikke I har lyst til at skrive jeres tlfnr. her på siden, kan I jo evt. skrive det til min mail - jeg har en del af brugerne herinde på min msn, så det skal nok blive givet videre, hvis I ønsker.

27/08-08Scope-fest?
God ide :-)

mail: pinhead5@hotmail.com

tlf.: 23 84 41 51

27/08-08Scope-fest?
Mail: dj_kbk@hotmail.com

Telefon: 666 ;)

I kan få mit nummer på mail. :>

27/08-08Scope-fest?
Hvis beslutningen bliver, at festen afholdes i københavn, så har jeg ihvertfald små muligheder for komme med. Det vil knibe med transport, overnatning osv. Derfor bliver jeg nødt til at melde fra, hvis det altså er i københavn.

Jeg har dog et forslag. Jeg har gode muligheder for at leje en hal i Thisted (hvor jeg bor) og der kunne vi feste, høre musik og måske endda overnatte, som altså ville være rart for dem der skal køre langt. Det er noget jeg vil undersøge hvis det er. Udover det har vi da også en engelsk pub, diskoteker og billig sprut, og gode damer :-0

27/08-08Scope-fest?
(texasjmm@hotmail.com)

Ja, København lyder som et godt sted, og dog også langt væk fra mit vedkommende, da jeg lige er flyttet ud på Lars tyndskids mark, i Århus.

Fedt alternativ, by the way, Adis.

27/08-08Scope-fest?
Jo tak. Jeg kan godt stå for lidt arrangement, hvis alle går med til det. Århus passer mig ihvertfald bedre end københavn. Vi skal da også tage stilling til overnatning osv.

badboy_babo@hotmail.com

27/08-08Scope-fest?
Præcis. Overnatningen har jeg også spekuleret en del på.

27/08-08Scope-fest?
Jeg er dog personligt frisk nok på at tage til Thisted, men lad høre hvad kjøvenhavnerne siger til det:)

27/08-08Scope-fest?
Lyder absolut som den ideelle løsning, Gott.

Det er jeg frisk nok på, så kunne også sjællænderne jo arrangere en festlig togtur til fastlandet. : )

28/08-08Scope-fest?
Thy Pilsner rules

I have crossed oceans of time to find you

28/08-08Scope-fest?
Thisted er også mere ideelt for mig. Fremragende ide, og det er nu heller ikke det værste sted i Nordjylland at tage på druk :-)

... Og så er der også mulighed for mig at medbringe min el-scooter så Thisted ville være det idelle sted

28/08-08Scope-fest?
Lyder godt. Der sker lidt af hvert i Thisted, Pin :-) Billig sprut, og man kan stort set drikke og komme ind alle steder uden id :) Jeg arbejder på højtryk for at finde et godt sted vi kan være, sove osv. Hvis der er andre med bedre forslag, må de hellere end gerne komme med det.

Men altså, indtil videre har Jarl, Klausen, Pinhead, Mirza, Sandmand sagt ja til min ide. Andre der tør :)

28/08-08Scope-fest?
Lyder svedigt.

Det skal helst være et sted, hvor der er mulighed for overnatning. :)

28/08-08Scope-fest?
Jeg er skam med ;)

Fedt at du ligger så mange kræfter i det Adis. Super god stil, dér. ;)

28/08-08Scope-fest?
Argh, tænk at jyderne skulle trække det længste strå. ;)

Jeg er med på den, selvfølgelig. Fedt initiativ, Gott.

28/08-08Scope-fest?
Tak gutter. Det bliver også mega fedt at feste med jer.

Jeg har gode nyheder. Jeg har rimelig god plads hjemme hos mig med 2 værelser, plus en stue, og så har jeg også et ekstra værelse hvor jeg opbevarer mine ting. Der kunne man sagtens overnatte. Det burde være nok, tror jeg. Men vi må lige se hvormange vi egentlig bliver. Udover det har jeg en mulighed for at leje et etage på et diskotek i 4 timer, kun til os selvfølgelig med 10kr bar, musik osv og det vil koste ca 500 kr. Ham der står for det skal selvfølgelig have en dato, og helst hurtigt. Anden mulighed er selvfølgelig at vi blot tager på forskellige bar. Det med at leje en hal arbejder jeg stadig på, men det er lidt kompliceret. Men altså overnatning bliver vist hos mig, da jeg egentlig har okay med plads :-)

jarl
Klausen
Mirza
Pinhead
Rfriis
Sandmand

28/08-08Scope-fest?
Skæbnen vil selvfølgelig, at min mobil har besluttet sig for at gå død lige i denne tid.. så jeg undskylder, hvis nogle af jer har prøvet at få kontakt med mig.

Stort af dig, Gott. Lyder sgu som noget der kunne gå hen og blive rigtig sjovt. Jeg er ikke meget for idéen med at bar-hoppe hele natten, men tilgengæld lyder diskoteket ganske fremragende:)

28/08-08Scope-fest?
Gu' tegner det her til at blive sjovt. Kan rent ud sagt ikke vente :-) og ideen med diskoteket er så absolut også inde i varmen hos undertegnede

Endnu engang: Fremragende initiativ, gutter

29/08-08Scope-fest?
Og det med diskotek er fedt. Det starter kl 1900-2300 og så er der adgang til alle efter 2300. I kan tjekke hjemmesiden www.dampmollen.dk

Håber flere melder sig lidt hurtigere, og en dato ville være rart. Min tlf: 20669821

29/08-08Scope-fest?
Thisted By Saturday Night Fever, it is then!

Sover gerne i mit Fiat Grande Punto, 1.3, hvis alt kikser.

Jeg lover at give en "John T, All Time Highs" på dansegulvet.

caraten@sol.dk

29/08-08Scope-fest?
haha vi tager dig hermed på ordet. Og mht. at sove i bilen, så er det faktisk ikke helt så slemt :-) Men det bliver vist ikke nødvendigt, medmindre man finder en dame, så må man jo ordne den slags i bilen :-)

29/08-08Scope-fest?
Det er dermed officielt, at Sandies bil vil være et alternativt bollerum.

Toiletter er sgu også så klamme.

Mit telefonnummer: 28 73 28 41

29/08-08Scope-fest?
Tak, Sandmand! Det er stort af dig...

Nu smider jeg bare en dato ind, for at se om den falder i god jord: hvad siger I til den første weekend i Oktober?

30/08-08Scope-fest?
Det kommer nu an på toilettets tilstand ... :-)

Den første weekend i oktober er en fremragende ide

30/08-08Scope-fest?
Hey drenge.

Alle dem der vil med til festen, altså op til mig, send lide en besked til mig med jeres fulde navne. 20669821

Første week i Oktober lyder umiddelbart fint nok. Jeg tænkte mere på 12-14 september. Altså jeg går ud fra det bliver en dags bytur, så ville det være bedst hvis det faldt på en lørdag. Måske den 13 september? Der har jeg mulighed for at leje diskoteket. Men skriv til mig via sms mht. datoer, processen går lidt hurtigere.

Og hvor er Slat, Rasmus og Emil. Kom så for søren hehehe.

31/08-08Hey gutter
Jeg må nok desværre lufte nyheden om, at en fest i Thisted ikke er realistisk for mig. Jeg er en knægt på blot 16 år, og at tage en tur på tværs af landet - og det er jo faktisk ment vitterligt - for at møde nogle mennesker jeg aldrig før har mødt er ikke en idé, der falder i mine forældres smag.
Det er jo ellers et fremragende initiativ Adis disker op med her, stor ros fra mig for så tydeligt og inspirerende et engagement. Damn, hvor er jeg dog inderligt ærgerlig over denne uheldige situation, oven på så god en idé og så flot et initiativ, ellers.

Hvis nogle stykker er friske på et møde inden for Sjællands rammer, imødekommer jeg så godt som hvert et bud. Jeg håber fandme på at kunne møde alle jer faste scope-brugere en skønne dag, ved anden og, for mig, mere passende lejlighed end denne.

31/08-08Hey gutter
Nooo! Stop press! Verdammte scheise! Der må da være noget vi kan gøre her?:(

Suk.

31/08-08Hey gutter
Som jeg selv skrev til dig, hvis man bor i København, og er 16, som du siger, så jeg da helt enig med dig... Men måske bliver der nogle positive ændringer i planerne? Det håber jeg i hvert fald, så jeg kan komme til møde dig, mand.

I alt 69 fundet.
Side [1] 2 > »
Login

Du skal være logget ind på Scope for at skrive indlæg.

Profilnavn
Kodeord
Husk mig

Opret Scope-profil.