The Forbidden Kingdom: Den Sagnomspundne Abekonges Stav

The Forbidden Kingdom

11/08-08Den Sagnomspundne Abekonges Stav
At se Jackie Chan og Jet Lee spille sammen var noget jeg havde glædet mig til, siden jeg først hørte om filmen. De har hver sin stil - Jackie er ofte heldig og redder sit skind på underlige måder: citroner (Shanghai Knights), shock paddles (The Accidental Spy), mens Jet Lee mere er den hårdtslående type.
Netop derfor var jeg overrakset, da jeg fandt ud af, at de begge skulle spille "the good guys". Det virker dog udmærket, og vi får jo også en laaang fightscene med de to.

Jackie virker som det perfekte valg til at spille Lu Yan (den fulde udødlige), og der lægges virkelig op til nogen sjove kampescener. Men på trods af alle de chancer han får i filmen, sker det bare aldrig! I stedet får vi de sædvanlige, ofte langtrukne, kampscener uden den store opfindsomhed eller fantasi.

Så er det heldigt, at Jackie for en gangs skyld ikke har hovedrollen, for den klarer Michael Angarano glimrende. Jeg havde måske valgt en lidt mere overrakset og skræmt Jadon da han transporteres gennem "the gate of no gates".

Plottet er spændende og filmen udspiller sig i eventyrlige omgivelser. Der rundes rigtig godt af i forhold til fortællingen og de forskellige personer, selv om det med Golden Sparrow (pigen) måske er at gå over stregen.

En sidste ting er titlen på filmen, som jeg finder lidt ved siden af, men okay "Den Sagnomspundne Abekonges Stav" ville måske heller ikke lyde alt for fangende xD

Selv om filmen ikke udnytter sit potentiale, er der dog alt i alt tale om en god evenrtyrfilm som jeg må give 4 små stjerner.

Login

Du skal være logget ind på Scope for at skrive indlæg.

Profilnavn
Kodeord
Husk mig

Opret Scope-profil.