The Dark Knight: Den endelige bedømmelse

The Dark Knight

17/08-08Den endelige bedømmelse
Jeg må nu indrømme, at jeg står fast på min oprindelige vurdering af, at denne film er årets bedste, og beviset kom for mit vedkommende også i dag, da jeg valgte at gå ind og se den for fjerde gang i stedet for at se Star Wars: Clone Wars, som jeg dermed stadig ikke har set endnu. Kan jeg sige noget mere positivt om en film?

Det mesterlige ved denne film er, at Nolan har mod til at for åbent lærred at fortælle en historie, hvor han faktisk ender med at give Jokeren ret i, at verden er tilfældig og uretfærdig, og at det er selvbedragerisk at forsøge at tvingen meningen frem. Det er så afgjort ikke hverdagskost, og da slet ikke i genren for "superhelte" (markeret således fordi jeg ikke mener Batman er en superhelt).

18/08-08Den endelige bedømmelse
Det blev også 4 gange for mit vedkommende. Og jeg går stadig rundt og tænker på filmen. Man gider nærmest ikke se andre film :-)

18/08-08Den endelige bedømmelse
Haha,

Selv er det kun to gange for mig, men det er ligesom om, at alt andet totalt blegner i forhold til The Dark Knight. ;)

18/08-08Den endelige bedømmelse
2 gange er for lidt. Enten er du fattig eller ikke særlig nørdet :-)

18/08-08Den endelige bedømmelse
Kan kun være enig i din endelige bedømmelse Claudius. Har selv lige set filmen for 3. gang her til aften. Hvor er den dog suveræn på alle punkter.

Og d'herrer Claudius, Rasmus, Klausen, Mirza, Das Gott, Sandmand og RFriis har med jeres indlæg den seneste uges tid primært omkring moralen i filmen bestemt gjort oplevelsen større. Fed og spændende læsning gutter, takker ærbødigst ;-)

Login

Du skal være logget ind på Scope for at skrive indlæg.

Profilnavn
Kodeord
Husk mig

Opret Scope-profil.