Burn After Reading: Lidt skuffende

Burn After Reading

12/10-08Lidt skuffende
Jeg ved ikke om det bare er mig, der har dårlige humor, men jeg synes ikke filmen var så sjov.
Det er ikke fordi, at filmen på nogen måde er dårlig, men jeg grinede kun nogle få gange.
Den er da ganske god, men jeg grinede da ikke så meget, som jeg havde troet jeg ville.

Jeg var faktisk også lidt skuffet over filmen. Måske havde jeg for store forventninger til filmen, da den jo er instrueret af Joel og Ethan Coen, og store skuespillere, som George Clooney, Fances McDormand, Brad Pitt og Tilda Swinton.

Det er en god film, men ikke meget mere.

12/10-08Lidt skuffende?
Hmm... Trods min tilsvarende karakterbedømmelse er jeg godt nok noget anderledes stemt. "Burn after Reading" var nogenlunde lige så sjov som jeg havde håbet, men derudover også helt uimodståelig charmerende på et dejligt, jordnært plan - og med et par "What the fuck!"-overraskelsesmomenter i baghånden som jeg med garanti aldrig vil glemme.

Også slutscenen er værd at nævne. Somme tider sker det, at en enkel scene alene kan løfte en hel film til betragtelige højder - og dette var én af dem! De fire stjerner er derfor store og positivt ladet herfra.

12/10-08Lidt skuffende
Meget af det ligger vil også i, om man gider at købe filmens satiriske univers. Om man gider at tage den gennemgående storladet ironi til sig, og hengive sig til den lange hån af spiongenren og hemmeligheds klammerier generelt.

John Malkovich er dræbende god.

"We got your shit maaan"
"Who the fuck are you?!"

Men afgjort, det er en ganske god film, men bestemt heller ikke mere end det. Den vil bare ikke mere, hvilket ikke gør så meget, hvis i spørger mig.

12/10-08Lidt skuffende
Jeg morede mig også stort med dens underfundige ironiske tone og skøre indfald, når alle får anfald af paranoia pga deres egne løgne.

12/10-08Lidt skuffende
Musikken er simpelthen konge.

Alene Clooneys løbetur hvor han får voldsomme paranoia er jo ubetalige. Især når man senere finder ud af, hvad hans hemmelige projekt er!

Eller åbningsekvensen med den mastodontiske musik og den kendetegnende navne animation for spion-genren, når man inden man ser den, er indforstået med, hvad Cohen brødrene vil. :D

13/10-08Lidt skuffende?
Okay, det er nok bare mig, der har dårlige humor :P, men jeg synes da helt sikkert den var god, og med godt skuespil.
Især Fances McDormand, var jeg helt vild med i sin rolle.

Login

Du skal være logget ind på Scope for at skrive indlæg.

Profilnavn
Kodeord
Husk mig

Opret Scope-profil.