Agent 007 i Hendes Majestæts hemmelige tjeneste: Tjenesten

Agent 007 i Hendes Majestæts hemmelige tjeneste
Film Agent 007 i Hendes Majestæts hemmelige tjeneste
Brugere Din stemme: ElendigDin stemme: JævnDin stemme: MiddelDin stemme: GodDin stemme: FremragendeDin stemme: Mesterværk
Debat
Følelsen RasmusFL
Mission: ImpossibleOberst Kurtz
Bond-Listen:)Thomas Nielsen
Tjenesten Peter Gjerlev
BondAnonym
FundingAnonym
Hov HovAnonym
FundingAnonym
Indlæg Se alle indlæg (13) Se mere

17/10-08Tjenesten
Thomas Nielsen har helt ret i, at George Lazenby ikke er nogen Sean Connery. Men han er nu heller ikke nogen Roger Moore, som var ham jeg fik ind med flasken, før jeg lærte at gå med Connery.

De findes bestemt dem, der kan lide Lazenby som Bond, og i endnu højere grad dem der mener at denne høre til en af de bedste i hele serien.

George Lazenby havde undertøjsmodel på sit CV, før han blev castet som Bond, så ved man det før man evt. begynder at kritisere hans spil. Men man kan nu godt kritisere ham alligevel. For aldrig har Bond været så knastør.

Produktionsmæssigt er det både hip som hap, og Diana Rigg er faktisk en af de bedre Bond-babes, som Bond endda bliver gift med (noget man har valgt for at bløde Bond mere op), hvilket er noget af et historisk sideskift, inden det ender med at kappe helt over tilsidst.
Forud er der gået flotte og mindre gennemførte actionscener, og man når også ind imellem at kede sig i løbet af de 137 minutters længste Bond-varighed.

Filmen høre til i den tunge ende på min Bond-liste, men døm selv i aften på DR

Login

Du skal være logget ind på Scope for at skrive indlæg.

Profilnavn
Kodeord
Husk mig

Opret Scope-profil.